torstai 16. lokakuuta 2014

Lokakuun Sny-paketti

Eilen vietin ihanaa vapaapäivää ja sen ilostuttajaksi sain vielä lokakuun Sny-paketin. On se nykyaika niin helppoa: sain paketin tunnuksen sähköpostiin, otin siitä valokuvan kännykällä, jonka lähetin miehelleni, joka sai sillä tunnuksella sen paketin postista. Ei voisi enää helpommaksi mennä.



Itse paketti oli aika täydellinen. Kolmea erilaista lankaa eli 7-veljestä, Regiaa ja Puffalaa, jälkimmäiset uutta tuttavuutta ja kaikki ihanan violetin sävyissä. Tossunpohjat, jotka taitaa kuvassa olla piilossa eli niihin voi neuloa tai virkata tossut, eipä kulu heti puhki. Kahdet puikot ja virkkuukoukut. Tulppaanin sipuleita, ne pitääkin pian laittaa kun meinaa jo pakkasella olla. Meillä ei olekaan enää vanhoista tulppaaneista hengissä yhtään. Useampia sukkaohjeita palmikoilla ja pitseillä, näytti tosi kivoilta. Ja sitten vielä makean ystävälle suklaasydämiä ja suklaalevy.  Olihan siinä pakettia kerrakseen, kiitos ystäväiseni :)

Näitä olikin kiva hypistellä eilen, kun olin vapaalla, mutta sain minä jotain herkkuakin aikaseksi.


Halusin leipoa jotain makeaa ja jokin aika sitten löysin tällaisen ohjeen. Kakku on nimeltää arabialainen maustekakku, jonka tein kuorrutteella. Itse kakku ei ole kovin makea, mutta kuorrute tuo siihen makeutta. Ajattelin jopa, että tästä voisi tulla meidän joulukakku, kun olen etsinyt jotain kivaa joulukakuksi sopivaa. 

Ihania aurinkoisia pakkaspäiviä kaikille :)


5 kommenttia:

Kiitos kommentistasi :)