sunnuntai 28. joulukuuta 2014

Maariat esikoiselle

Tykästyin syksyllä tähän ihanaan sydänsukka ohjeeseen, kun tein nuorimmaiselle farkunsiniset Maariat. Ja niin päätin neuloa myös vanhimmalle tyttärelle joululahjaksi  sellaiset. Tyttäreni pitää paljon valkoisesta ja muutenkin vaaleasta, joten värivalinta oli helppoa. Luonnonvalkoista seiska veikkaa.




Ohje sukkiin löytyy täältä.  Kuva ei ole paras mahdollinen, koska malli eli minä olen pienempi jalkaisempi kuin mitä sukat on. Ja hankalahan noita sukkia oli taas omassa jalassa kuvata, kun halusin kuvion tulevan oikein päin. Eihän siinä auttanut sitten kuin väännellä kuvaa ylösalaisin. 



Nuorimmainen on ehtinyt jo kuluttaa omat Maariansa puhki, joten niihin voisin kyllä testata snyyltä saamaani parsinsientä. Näitten jälkeen olisi tarkoitus tehdä vielä keskimmäisellekin samanlaiset sukat ja olin ostanut kahta eri väristä lankaa vaihtoehdoksi, mutta kumpikaan väri ei kelvannut. Ei auta kuin käydä lähiaikoina ostamassa yksi kerä ja vain yksi kerä seiska veikkaa. Nyt nimittäin tuntuu taas, että lankoja on yllin kyllin käytettäväksi, kun sny-kierrokselta tuli niin paljon ihania lankoja. 

Oikein ihanaa loppuvuotta kaikille :)



6 kommenttia:

Kiitos kommentistasi :)