maanantai 11. syyskuuta 2017

Pari palaa lisää

Pari uutta palaa on taas valmiina Kalevalacalista. Ja tänään on taas tullut jo uusikin ohje.Näissä paloissa näyttää olevan vähän kokoeroa, pitää katsoa auttaako höyryttäminen, vai pitääkö toiseen tehdä vielä yksi reunakerros.

Tässä on Susku Öystin suunnittelema Kätketty Aurinko. Tämän kanssa ei ollut mitään ihmeempää ongelmaa, vaikka välillä käytinkin video-ohjetta apuna.Tässä on Maija-Leena Siuvatin Iso Tammi ja tämä ei mennytkään sitten ihan niin kuin piti. Huomasin reunakerroksissa, että mulla oli yksi tuollainen pallukka liikaa. Siinä vaiheessa tuntui, että jätän sen palan tekemättä, mutta eilen aamulla aloitin kokonaan uuden ja tässä on lopputulos.


Värit näissä kuvissa ei nyt oikein tule esille, mutta tuo vaalea on vaaleanpunaista. Mutta jospa tässä loppuvuodesta olisi kuvatkin parempia, kun aloitan kansalaisopistossa kamera-kurssin. Oikein jo odotan kurssin alkua.


Tässä taas kännykkäkuvaa meidän aamukävelyltä. 

Mukavaa viikon alkua kaikille :)

8 kommenttia:

 1. Aivan ihania on nuo laput ja houkuttavat kovasti minuakin pariinsa. Ehkä... Söpö tämä sinun lenkkikaverisi. Olen miettinyt, mahtaisinko sinut enää tunnistaa, jos tulette vielä joskus vastaan minua. Entä sinä, tunnistatko ilman bonchoa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kyllä minä varmaan tunnistaisin sinut, varsinkin jos samoilla suunnilla nähtäis. Ja jos mulla olisi Axu mukana, ehkä tunnistaisit:)

   Poista
  2. Katselenkin kaikkia Axun näköisiä koiria ja niiden taluttajia "sillä silmällä"! Mutta jos taas törmätään ja tunnistat, niin älä mene ohi pysäyttämättä. :)

   Poista
  3. Pitää kyllä pysähtyä, jos satutaan kohdikkain:)

   Poista
 2. Tämä CAL olisi houkutellut minuakin kovasti, mutta jätin kuitenkin väliin. Sinun peittoosi tulee kauniit värit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, nämä värit tosiaankin valikoitui sen perusteella, mitä löytyi valmiiksi "varastosta". Mutta kyllä nämä aikalailla on "minun" värejä :)

   Poista
 3. Kauniskuvioisia palasia olet virkannut♥ Suloinen lenkkeilykaveri sinulla, krapsutuksia hälle:)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)