maanantai 26. toukokuuta 2014

Pussukka

Niin ne uudet langat innostaa ihan erilailla koukulle ja puikoille kuin vanhat. Ja kun ostin tuota Dropsin Muskatia, niin tiesin että siitä tulee jonkinlainen pussukka. Ihastelin nimittäin täällä pussukkaa ja muistin, että minullahan on noita kukkaron kehyksiä vielä viime kesältä jäljellä. Sitten piti vain miettiä mallia ja löysin aika täydellisen.


Tämä malli on otettu suoraan ruutuvirkkauskirjasta eli 


tästä ihanasta opuksesta. Tuossa ruudun alaosassa on pallukoita, jotka sopii pussukan malliin just eikä melkein. Kävi vain niin, että se pieni lankakerä riitti juuri näiden kahden ruudun virkkaukseen ja vaikka purin yhden kerroksen pois, niin yhteen kiinnittämiseen piti käyttää tummempaa oranssia. Mikä sopi kyllä ihan mainiosti siihen. 

Tänään olikin vilposampi aamu, mutta oikealla vaatetuksella oli hyvä käydä koiran kanssa aamukävely.  Sen jälkeen kävin lääkärin juttusilla hakemassa apua levottomiin jalkoihin, joista olen kärsinyt jo tosi kauan, mutta sinnitellyt. Nyt sain kuitenkin lääkettä, jospa siitä olisi apua.

Oikein mukavaa alkanutta viikkoa kaikille :)

7 kommenttia:

 1. Kaunis ja nätin mallinen pussukka, tykkään:)

  VastaaPoista
 2. Ompa kaunis pussukka, toivottavasti lääke auttaa tuohon ikävään vaivaan,

  VastaaPoista
 3. Tosi kiva pussukka! Toivottavasti saat apua vaivaan.

  VastaaPoista
 4. Kaunis pussukka. Mulla on myös tuo kirja, mutta en ole saanut vielä tehtyä siitä mitään. Tuollainen pussukka olisi kiva tehdä, osaisinkohan...Toivotaan, että lääke auttaa vaivaasi.

  VastaaPoista
 5. Voi kun kaunis pussukka.
  Ai levottomat jalat.
  Minä juuri viime viikolla luin netistä niistä, kun minulla aina kuumalla säällä pakottaa jalkoja. Nyt on ihan OK kun sää viileni.
  Vai onko minulla syynä joku muu juttu !

  VastaaPoista
 6. Olen kyllä koittanut kaikki kotikonstit jalkoihini. Magnesium voi olla avuksi, talvella olen illalla käynyt seisomassa paljain jaloin lumihangessa. Monesti mulla on ollut aivan jääkylmät jalat, kun olen mennyt nukkumaan ja siten olen saanut parhaiten unen. Nyt sain lääkettä, joka on tarkoitettu Parkinsonin tautiin, mutta sitä otetaan yksi tabletti illalla ja oikeaan taudin hoitoon otetaan 300-kertainen annos samaa lääkettä. Ja tämä on mulla auttanut, olen nukkunut yöt tosi hyvin :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)