keskiviikko 1. kesäkuuta 2016

Kesän merkkejä

Nyt on kesäkuun ensimmäinen päivä ja luontokin on jo puhjennut täyteen vihreyteensä. Niin se vaan lämpö ja aurinko vaikuttaa muutamassa päivässä luontoon. Lämpimällä kelillä en ole jaksanut tehdä isompaa käsityötä, kun se vaan on niin lämmintä puuhaa. Niinpä olen ottanut siihen oheen vähän pienempiä, mitä on mukava ja kevyt tehdä.

Tässä on sukulaisen pienelle pirpanalle neulottu myssy.


 
Lankana on Novitan Cotton Linen, jossa on 70% puuvillaa ja 30% pellavaa. Oli kyllä mukava neuloa ja tuntui todella ihanalta valmis myssykin. Ohjetta otin vähän jostain ikivanhasta Kauneimmat Käsityöt lehdestä, mutta soveltelin sitä sitten. Myssy oli vielä vähän reilu, mutta parempi niin päin kuin että olisi ollut liian pieni.

Meillä on pihalla pari omenapuuta, jotka viime kesänä ei tehnyt kuin muutaman omenan. Toista jouduttiin leikkaamaan aika rajustikin, kun siinä oli kuivia oksia, mutta toinen on todella hyvässä kunnossa.


Ja nyt muutaman päivän aikana on omenapuutkin puhjenneet täyteen kukkaansa. Syksyksi tulee runsas omenasato.

Mukavaa kesäkuun alkua kaikille :)
 



3 kommenttia:

 1. Tänä keväänä omenapuut kukkivatkin upeasti pitkin pitäjää ja Suomen maata,syksyllä sitten hukutaan omenoihin.
  Sievä tuo myssy.

  VastaaPoista
 2. Omenapuut ovatkin kukkineet runsaasti tänä keväänä, mutten kuitenkaan meille odota yhtä omenaa enempää. Ei ole aikaisempinakaan vuosina enempää tullut, valitettavasti.

  VastaaPoista
 3. Soma myssy pikkuiselle.. oikein ihanaa kesää sinulle♥

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)