tiistai 8. marraskuuta 2016

Lapaset lahjaksi

Nyt rupeaa olemaan joulu jo kovastikin mielessä ja viikonloppuna sain valmiiksi yhdet lahjalapaset. Muutenkin lahjavalmistelut on jo hyvällä mallilla, niin saa nauttia joulunodotuksesta rauhassa viimeisiä lahjoja valmistellessa. 


Näissä lapasissa on lankana Maija ja ohjeen kuvioon otin Marilta. Aluksi oli tarkoitus tehdä valkopohjaisena kokonaan, mutta kun sain ekan lapasen valmiiksi, niin rupesi näyttämään siltä että valkoinen ei riitä. Niinpä tein toisen lapasen yläosan ruskealla ja purin eka lapasen yläosan ja tein senkin ruskealla. Ja oikeastaan tuo näyttää ihan kivalta noin.


Ja kuten kuvasta näkyy, niin meillä on hentoinen lumikerros maassa. Nyt viime päivät on vielä ollut pakkastakin reilusti, jopa yli kymmenen astetta. On oikein jo talven tuntua. Takkaa ollaan lämmitetty joka päivä ja varaavana sen lämpö tuntuu niin ihanalta.

Mukavaa viikkoa kaikille, nauttikaa pakkasesta :)


6 kommenttia:

 1. Kauniit lapaset! Minulta taitaa jäädä taas jälleen kerran joululahjojen teko viime tinkaan, vaikka joka joulu päätänkin, että ensi vuonna aloitan ajoissa :D

  VastaaPoista
 2. Kauniit ja varmasti tarpeelliset lahjalapaset! Voi kun minä en ole tehnyt vielä yhtään lahjaa!

  VastaaPoista
 3. Kiitos kaikille :)
  Pitäisi vaan enempi tehdä näitä lapasia, kun varmasti löytyy käyttäjiä :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)