sunnuntai 16. huhtikuuta 2017

Mangosuklaakakku pääsiäiseksi

Nyt on pääsiäispyhät jo puolessa välissä ja minäkin olen saanut nauttia parista vapaasta tässä viikonlopun aikana. Halusin leipoa pääsiäiseksi jotain uutta ja löysin kivan tuntuisen ohjeen täältä. Eli mangosuklaakakku kuulosti sopivalta pääsiäiseksi ja sitäpä kokeilemaan.


Tein kakkupohjan isoon irtopohjavuokaan ja eihän se kakkupohja sitten pysynyt kunnolla kasassa, kun sitä leikkelin kolmeen osaan. Eli ei tullut nättejä, tasaisia kerroksia niin kuin alkuperäisessä ohjeessa. 


Vähän vielä soveltaen tein tuohon päälle suklaaganachen, enkä mangokuorrutetta. Ja täytyy sanoa, että sopi hyvin. Eikä edes ollut ällömakeaa, miltä se ehkä näyttää. Mangotäyte nimittäin raikasti tuota kakkua aikalailla, eli oli oikeinkin hyvä yhdistelmä. 

Meillä ei mennyt pääsiäisen vietto ihan suunnitellusti, kun vanhimman tyttären poikakaveri sairastui, eikä he sitten päässeet käymään, mutta onneksi keskimmäinen oli kotona ja hänen poikakaveri tuli pitkästä aikaa käymään meilläkin, kun ei nyt armeija-aikana ole käynytkään. Eli aika rauhallisesti on mennyt tämä viikonloppu ja on saanut nauttia auringonpaisteisesta ulkoilustakin.

Mukavaa pyhän jatkoa kaikille :)

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi :)