tiistai 22. elokuuta 2017

Syksyn tuntua

Elokuu on jo loppupuolella ja pikku hiljaa rupeaa jo tuntumaan syksyltä. Ja täytyy myöntää, että minä ainakin jo odottelen kovasti sitä. Ilma raikastuu ja hyttyset häviää ja saa nauttia syksyn tuoksuista... ja välillä tietysti vesisateista, mutta sekin on asennekysymys. Tänään minulla on vapaata ja kävin aamulla Axun kanssa kävelyllä.


Aamulla oli vielä aika kosteaa ja auringon paistaessa tuli näkyviin useammassakin kohdassa ystävämme hämähäkin kutomia seittejä.
Tästä ehkä just ja just erottaa yhden taidonnäytöksen.Mustikoita poimin sen verran, että sain tehtyä marjasoppaa. Löysin myös muutaman villivadelman, pihalta muutaman mansikanrääpiskön ja punaisia viinimarjoja. Niistähän jo se soppa syntyi riisipuuron kaveriksi.


Viikonloppuna halutti kovasti jotain makeaa, joten ajankohtaan sopivaksi tein mustikkapiirakan ja olihan se herkkua.
Paria käsityötäkin olen aloitellut, toinen on virkkuutyö ja toinen on puikoilla. Ja olihan mukava ottaa taas puikot esiin kesätauon jälkeen. 

Saas nähdä milloin tämä valmistuu. 

Omenoita näyttää tänä vuonna tulevan ihan mukavasti, kohta voi jo uskaltautua maistamaan.


Kuvat on kaikki tällä kertaa otettu kännykällä, joten laatu sen mukaista. Yritän nyt syksyllä päästä mukaan valokuvauskurssille, jos sieltä saisi uutta oppia järkkärin käyttöön. Toivottavasti mahdun mukaan siihen ryhmään.

Oikein ihanaa elokuun loppua kaikille :)
1 kommentti:

  1. Minä kesänystävä en näe syksyssä muuta hyvää kuin makoisat kotimaiset omenat ja sääskettömyys! ;) Noo, ehkä kärjistin asiaa, mutta kesä on minulle ykkönen vaikka syksykin menettelee.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)