perjantai 27. heinäkuuta 2012

Mansikoita, mansikoita

Tuntuu nyt tulevan oikein roppakaupalla. Meillä on useampi rivi mansikkaa tuossa pihamaalla ja nyt rupeaa tulemaan muutaman päivän välein iso kipollinen ihania, kypsiä mansikoita. 


Parhaimmillaanhan ne on tuoreina syötynä, mutta olenpa muutaman rasian laittanut pakkaseenkin. Talvella tulee keitettyä mansikkasoppaa pakastemansikoista, mutta muutapa en niistä sitten oikein teekkään.


Alkuviikosta leivoin mansikoista piirakan, mutta se hävisi aika nopeasti.
Eilen ei ollut kuin pieni palanen enää jäljellä, joten tänään ennen töihin lähtöä iltavuoroon leivoin vähän isomman leivonnaisen.
Aivan ihanan makea marenkinen britakakku. Sanoin tytöille töihin lähtiessä, että syökäähän sitä päivällä kun sitä on niin paljon. Illalla kun tulin kotiin oli kakusta enää puolet jäljellä :)


Ja nuorimmainen oli käynyt tänään iltapäivällä isänsä kanssa mustikassa. Sen verran olivat poimineet, että yksi rasia menee pakkaseen ja ehkäpä leivon lisäksi mustikkapiirakan, kun näyttää siltä ettei tuota mansikkakakkua ole enää sunnuntaina jäljellä kuin muruset vain.


Makoisaa viikonloppua :)

4 kommenttia:

 1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Voi että... maistuis kyllä mullekin, nami :)

  Täällä on toinen masentunut, mikään ei niitä menetettyjä kuvia korvaa :((

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Poistin tuon ekan viestin, kun se oli melkein samanlainen jälkimmäisen kanssa. Oisko ollut Vuodatuksella vielä ongelmia kommentoinnissa.

   Poista
 3. Kakku on varmasti ollut hyvää :) namnam

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)