sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Kaulaliinaa kesähelteisiin

Meillä on täällä "pohjoisessa" ollut oikein kunnon kesähelteet. Tällä hetkellä varjossa oleva mittari näyttää +23 ja voi vain kuvitella mitä auringossa on lämmintä :)

Itsellä on ollut viikonloppu vapaa ja olen kyllä nauttinut. Pyykkejä olen kuivattanut ulkona  monta koneellista, ei mene kuin hetki ja ne on kuivia, ikkunoiden pesun olen aloittanut ja nauttinut auringon lämmöstä. Tänään käytiin nuorimmaisen kanssa hakemassa kesäkukkia, ostettiin omia lemppareita orvokkeja, petuniaa ja muutamaa muutakin lähti matkaan. 

Näin kesätunnelmissa onkin hyvä laittaa kuvaa vasta valmistuneesta lämpimästä kaulahuivista. Ja täytyy myöntää, että silloin kun aloitin tämän huivin, niin oli vielä varsin kylmää. 


Lankana on ihanan pehmeää Novenaa, jossa on puolet villaa, osa alpakkaa eli erittäin lämmintä. Lanka oli ihan uusi tuttavuus, jota ostin Hulluilta Päiviltä. Puikot oli kokoa 5.


Tässä kuvio vähän lähempää. Malli on Novitan kevät 2013 lehdestä ja siinä oli käytetty Usva ja Säde -lankoja. Kuvio oli aika yksinkertainen ja mukava neuloa. 


Tässä kuvassa väänsin sen vähän kuin tuubihuiviksi, mikä voisikin olla ihan kiva vaihtoehto. Huivista tuli kivan ohut, mutta kuitenkin lämmin. Eli käyttöön heti syksyn viiletessä.

Mutta nyt nautitaan ihanan lämpimistä kesähelteistä. Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille :)

8 kommenttia:

 1. Kauniin huivin olet tehnyt. Usko tai älä, niin tuolle tulee käyttöä. Mutta toivottavasti vasta puolen vuoden päästä :)

  VastaaPoista
 2. Kaunis kaulaliina ja Suomen kesässä niitä tarvitaan :)

  Mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 3. Epistä! Me täällä etelässä ei olla päästy vielä lähellekään hellelukemia. Tosin ei tarvitsisi asua kuin pari kilometriä sisämaahan päin, niin olisi ollut paljon lämpimämpää ja aurinkoista.
  Kaunis huivi. Toivottavasti sitä tarvitsee tosiaan vasta syksyllä, eikä vielä kesällä.

  VastaaPoista
 4. Kaunis huivi, ja ois täällä etelässä tarpeen,on koleaa ja kosteaa.

  VastaaPoista
 5. Kaunis huivi ja ainakin ajoissa valmiina tulevia viileitä kelejä varten :)

  VastaaPoista
 6. Kaunis huivi, on sitten uusi huivi valmiina syyskeleihin. Nyt onkin ihanan lämmintä ja kesäistä:)

  VastaaPoista
 7. Nätti huivi ja kuvio on tosi kiva.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)