sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Messuilua

Tänään heräsin jo ennen kuutta, tietysti sunnuntai aamuna, mutta ei haitannut yhtään. Olin kuitenkin nukkunut univelat pois ja olin pirteänä ja levänneenä valmiina uuteen päivään. Sain lukea lehden rauhassa ja aloitin pyykkäyshommat ennen kuin muut rupesivat heräileen. Kävimme miehen ja koiran kanssa aamukävelyn kunnon syystuulessa, mutta siitäkin vain osasin nauttia kun oli niin hieno aamu. 

Ennen kymmentä otin yhteyttä ystävääni, jonka kanssa oli ollut puhetta käydä Kädentaitomessuilla, jos vaan jaksaisin lähteä. Ystäväni olikin käynyt siellä jo eilen, kun ei ollut varma lähdenkö mukaan, joten jouduin lähtemään yksin. Toisaalta se oli ihan hyväkin, niin tuli kierrettyä rauhassa kojut läpi omien mieltymysten mukaan.

Messuilla oli paljon ihanaa katseltavaa, hiplattavaa ja osteltavaa. Aluksi pysyin jämynä, enkä ostanut kuin sitä mitä olin suunnitellutkin. 


Eli ontelokudetta ja väri on todellakin kirkkaamman vihreää kuin mitä kuvassa näyttää. Ja sitten löysin näitä ommeltavia kukkaronkehyksiä, tosin olisin halunnut pienempiä, mutta ne oli jo loppunut.

Ja sitten tietysti rupesi ote jo vähän lipsumaan ja ostin hunajaa eri makuvaihtoehtoina. Mutta todettakoon että teen juojana meillä menee hunajaa tosi paljon. Ja sitten oli pakko ostaa kaksi joulukalenteria, toinen nyt ihan vaan sen kuvan vuoksi.


Eli tässä on tonttu puikkojen kanssa neulomassa huivia, eihän sitä voinut olla ostamatta. Ja tässä kuvassa kuteen värikin näkyy selvemmin.

Ja tietysti täytyy kertoa, että tapasin messuilla ihastuttavan persoonan eli Marin Heivatuista kudelmista. Tunnistin Marin heti ja Mari luonnossa vastasi täysin mielikuvaani blogi-Marista. Oli kyllä kiva nähdä :)

Oikein ihanaa sunnuntaita kaikille ja uuden viikon alkua :)
8 kommenttia:

 1. Oletpa pysynyt hyvin ruodussa. Usein tuolla menee yli ja tulee tuhlattua liikaa :)

  VastaaPoista
 2. Onpas täälläki kaikkea kivaa uutta tullu sen jälkeen, ku viimeksi oon vieraillu.
  En tiiä muistatko sinäkään minua, mutta aionpa kuitenki käydä taas useammin kurkkailemassa :-)

  VastaaPoista
 3. Messuilla on aina kiva käydä, mukavan messusaaliin olet kotiuttanut:)

  VastaaPoista
 4. Oli kyllä kiva nähdä! :) Olin varmaan huuli pyöreänä, kun tulit moikkaamaan, päässä vaan raksutti, että pitäisikö meidän tuntea toisemme, ehdin suunnilleen kaikki elämässäni vastaan tulleet ihmiset käydä läpi. ;) Mutta hauskaa siis saada kasvot blogitutulle!

  Kivoja ostoksia sinäkin teit!

  VastaaPoista
 5. Ihania ostoksia sinäkin messuilla teit! Olen vähän kateellinen,kun en välimatkan vuoksi voinut messuille lähteä... :) Ihana tuo neulova tonttu!

  VastaaPoista
 6. Nettisurffailun pyörteissä eksyin blogiisi ja totesin, että tulen toistekin.
  Mukavia messulöytöjä! joulukalenterit ovat ihania!!!
  Itsellä messut jäi väliin ,vaikka ensin pojan luo vierailua suunnittelinkin. Se on tuo 300km mikä ei työviikon jälkeen houkuta.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)