tiistai 26. marraskuuta 2013

Synttäriä ja joulun aloitusta

Viime sunnuntaina oli aivan täydellinen talvipäivä. Aamulla oli pakkasta kahdeksan astetta ja yöllä oli satanut kymmenisen senttiä lunta maahan. Aamukävelyllä möllötti vielä kuu taivaalla, mutta päivän valjettua rupesi aurinko paistamaan. Kävelyn jälkeen oli oikein nautinnollista tehdä vielä lumityöt.
Ja tässä meidän synttärisankarin tallentama kuva. Esikoinen täytti jo yhdeksäntoista vuotta ja sukulaisia kävi tietysti kahvilla. Tällaisen kakun leivoin tarjottavaksi.Oikein suklaista... ja tietysti paistoin tämän joulun ajan ensimmäiset joulutortut. Siitä se meidän joulunvalmistelu pikku hiljaa alkaa. Vaikka olenhan minä tietysti jo usemmat joululahjat saanut tehtyä tälle syksyä.Tässä yhdet eli esikoiselle menee pukinkonttiin Lovikka-lapaset. Tehty kaksinkertaisella Usva-langalla. Ja vielä on keskeneräisenä samasta langasta kaulaliina, saanpahan kulutettua langan loppuun.

Oikein mukavaa marraskuun loppua :)

5 kommenttia:

 1. Onnea vaan esikoiselle, meidänkin ainokainen on marraskuun lapsi:)
  Hyvän näköiset lovikkaat, jotka on muuten kaikista parhaat lapaset.

  VastaaPoista
 2. Meidänkin esikoinen täytti kuukausi sitten 19. Onnea synttärisankarille sinne! Kauniit lovikat, mullakin on ollut tarkoitus neuloa lovikoita, mutta aina on ollut muuta neulottavaa...

  VastaaPoista
 3. Onnittelut esikoiselle :-)
  Kakku näyttää todella herkulliselta tämmösen suklaanrakastajan silmään, namskis!
  Mukavaa marraskuun loppua sinnekkin :-)

  VastaaPoista
 4. Voi teillä on jo talvi. Meillä nurmikot vihertää.
  Kauniit lapaset ja herkku kakku ♥

  VastaaPoista
 5. Meillä kakkonen täytti viime viikolla 18 ja meillä leivotaan joulutorttuja perinteisesti aina ensimmäisen kerran ennen joulua hänen syntymäpäivänään, niin tänäkin vuonna. Suklaakakku näyttää tosi herkulliselta.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)