tiistai 18. maaliskuuta 2014

Pieni kori pienille tavaroille

Olisikohan tämä aurinko ja kevään odotus saanut meidän keskimmäisen tyttären innostumaan oman huoneen järjestelystä, siivoamisesta ja sisustamisesta. Kävimme ostamassa muutamia koreja tavaroille ja kehyksiä valokuville. Yhdestä isosta vaihtokehyksestä tuli todella hieno, kun hän laittoi siihen kaikkia, pääosin kaverikuvia sekaisin, oli kyllä mahtava idea. 


Tässä vähän kauempaa otettua kuvaa nurkkauksesta. Korit on tytön valitsemia ja sointuu täydellisesti tapettiin. Ja noista valokuvista vielä, että se on ollut minulla yksi loman tehtävistä eli teettää oikeita valokuvia aika monen vuoden ajalta. Homma on vielä vähän kesken...huoh...meinaa vaan aika olla hakusessa.

Tytön yöpöydälle ei löytynyt kaupasta sopivaa säilytysrasiaa, joten otin asiakseni tehdä siihen sellaisen. Minulla oli jäänyt kudetta tekemästäni vihreästä matosta, ja koska väri sopii mielestäni myös keskimmäisen huoneeseen, niin ei muuta kuin virkkaamaan. 


Tällainen pieni kori yöpöydällä oleville pienille tärkeille tavaroille. Ja koska kudetta oli vieläkin, niin tein vähän isommankin.


Isompaa koria tytär ei enää hyväksynyt tai tarvinnut, joten se saa jäädä odottamaan tarpeellisempaa käyttöä. Ja kyllähän sitä kudetta jäi vieläkin vähän, mutta se saa jäädä odottamaan uusia ideoita. 

Nyt ollaan nautittu talven pakkasista ja auringon paisteesta. Tälle päivälle oli kyllä luvassa lumisadettakin, mutta eiköhän me sekin kestetä :)

Mukavaa viikon jatkoa kaikille :)

8 kommenttia:

 1. Kauniita pikkukoreja ja niitä tarvitaan tosiaan aina :)

  VastaaPoista
 2. Tyttösi huone näyttää tosi kivalta. Nuorilla on monesti tosi hyviä ideoita, kunhan vain kuuntelisi heitä eikä aina tuputtaisi vain omia juttujaan.

  VastaaPoista
 3. Keväällä iskee sisustusvimma ja kiva tehdä jotain piristystä huoneisiin. Nuo korit ovat kivoja. Hauskaa talvista viikon alkua:)

  VastaaPoista
 4. Kivoja koreja, kyllä :-)
  Meille olis kyllä lumisade tervetullut...

  VastaaPoista
 5. Kiva väri tuossa kuteessasi. Pääsiäinen ja rairuoho tulee mieleen :)

  VastaaPoista
 6. Ihanat ja sopii niin hienosti tuon tyynyn kaveriksi ♥

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)