sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Täydellisen suklaaleivoksen metsästys

Viime viikko oli meillä töissä sellaista haipakkaa, että nyt alkava loma tuli kyllä tarpeeseen. Minulla on melkein kaksi viikkoa lomaa, kun seuraavan kerran on töitä vasta kahden viikon päästä viikonloppuna. Meidän muu perhe vietti hiihtolomaa tämän edellisen viikon, kun minä olin töissä. 


Sen verran vietettiin koko perheen kanssa aikaa, että käytiin yhtenä päivänä keilaamassa, mikä oli kyllä tosi mukavaa puuhaa.
Ja keilaamisen jälkeen käytiin ravintolassa syömässä. Tytöt kävivät myös kavereiden kanssa elokuvissa ja uimassa ja siinäpä se niiden loma sitten menikin. Hiihtämisestä ei tällä lomalla kannattanut paljoa puhua, kun ei pahemmin ollut luntakaan. Ja mittari on ollut plussalla jo pitemmän aikaa.

Nyt kun muu perhe aloittaa arkisen aherruksen, niin minä saan aloittaa lomailun. Lomailuun kuuluu tietysti käsitöitä ja yksi isompi työ onkin kohta valmis. Tänään halusin kuitenkin leipoa pitkästä aikaa. Sain joululahjaksi parikin leipomiskirjaa ja toisesta kokeilin suklaaleivoksen ohjetta.Tässä vaiheessa näyttää vielä ihan hyvältä: kermaa, voita ja suklaata. Siihen se sitten jäikin. Kirjassa oli oikein hieno kuva suklaaleivoksesta, jossa oli rouhittua suklaata koristeena... niin, melkeinhän tämä samalta näyttää.


Mutta vaikka tämä kakku ei olekaan päältä kaunis, niin maku oli mitä parhain. Ja suklaan ystävänä uskon, että nämä suklaa"leivokset" tulee kyllä syötyä. Varsinkin, kun olen päivät kotosalla :)

Mukavia ja aurinkoisia maaliskuun päiviä kaikille :)

6 kommenttia:

 1. Mukavaa lomaa Sinulle :-)
  Meillä lasten "hiihtoloma" meni sairastaessa. Itse pääsen huomenna taas töihin "hermolevolle" :-D
  Ihan mieletömän ihana suklaaleivos, slurps!

  VastaaPoista
 2. Oikein mukavaa lomaa. Nauti ja lepää varastoon. Toivotaan aurinkoa viikkoosi ♥

  VastaaPoista
 3. Ei se näkö vaan se maku. :) Tuli pikkuinen lukihärö, kun nopeasti otsikon lukaisin. Täydellisen sukkaleivoksen metsästys. Hieman mietin hetken ja luin rauhassa uudestaan. =D

  VastaaPoista
 4. varmasti herkullinen leivos.
  Oikein mukavaa viikkoa:)

  VastaaPoista
 5. Mekin kävimme loman aikana keilaamassa:) Suklaaleivokset ovat kyllä herkullisia. Hyvää lomaa sinulle,nyt ainakin paistaa aurinko:)

  VastaaPoista
 6. Oikein mukavaa lomaa! Viis ulkonäöstä, jos kakku maistuu hyvältä;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)