lauantai 6. joulukuuta 2014

Joulukuun Sny-paketti

Pikku hiljaa rupeaa joulukiireet painamaan päälle ja samalla tulee päätökseen syksyn Salainen Neuleystävä kierros. Eilen sain postin mukana pakettikortin ja samana iltana jo oli paketti haettu viikonlopun iloksi. Ja mikä ihana paketti se olikaan. Minä olen viimeisen päälle jouluihminen ja voiko jouluisempaa pakettia ollakaan.


Paketti sisälsi tällaista: kaksi Dropsin Fabel neulepakettia, toisessa langat ja ohjeet joululapasiin, toisessa joulusukkiin, Rakas Villasukka -kirja, puikkopaketti, parsinsieni, joulutee, nappeja ja itsetehty sydänkoriste. 

Lämpimät kiitokset Snyylleni, joka paljastui Matonkuteeksi blogista Mun Sun Meitin. Epäilit kirjeessä, että tarvitsenko parsinsientä, niin todella tarvitsen, jos vain rupean sitä käyttämään. Meidän nuorimmainen on niin kova kuluttamaan villasukkien pohjia, että aika nopeasti löytyy reiän mentävä tuuletusaukko villasukasta. Nämä ihanat Dropsin paketit eivät ehdi tekoon tälle joulua, mutta jospa otan tavoitteeksi ensi joulun, niin se voisi olla reaslistinen. On nimittäin sen verran suunnitteilla ja keskeneräisiä tässä jo ennestään, että suosiolla jätän noiden ihanien jouluneuleiden teon tulevaan.

Viime viikonloppuna leivottiin nuorimmaisten tyttärien kanssa pipareita ja väsättiin piparkakkutalo ja vähän asukkeja pihamaalle.


Ulkona ei ole ihan näin idyllistä, kun on märkää ja liukasta, aamukävelyn sai käydä kieli keskellä suuta.

Rauhallista Itsenäisyyspäivää kaikille :)

6 kommenttia:

 1. Ihana paketti ja kaunis piparkakkutalo! Samanlainen keli on täälläkin märkää ja kuraista :( Saisi lunta jo sataa :)

  VastaaPoista
 2. Mahtava paketti.
  Räntää ja kuraa täälläkin, tyypillinen itsenäisyyspäivän sää.

  VastaaPoista
 3. Voi, upean ihana paketti ja herkullisen näköinen piparkakkutalo!

  VastaaPoista
 4. Ihana paketti!
  Komea piparitalo. Lunta niiiin odotellaan.

  VastaaPoista
 5. Ihanat neuleohjeet ja muutenkin ylellisen runsas lahjapaketti! Parsinsieni on ihan mahtava työväline, oikea klassikko. Toimii myös koruompelussa pohjana. (En kyllä mitään koruompele, mutta parsin tarvittaessa)

  VastaaPoista
 6. Iso kiitos snyparilleni. Ihania paketteja olet lähettänyt minulle. Oikein kivaa Joulua koko perheellesi.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)