lauantai 21. maaliskuuta 2015

Tiskirättiä ja seepraa...kakkuna

Olen aikaisemminkin tehnyt Hanko-langasta tiskirättejä ja lanka toimii tosi hyvin siihen tarkoitukseen. Ja jostain syystä niitä yksittäisiä Hanko-lankakeriä näytti olevan varastossa useampaakin väriä. Varmaankin tiskirättejä varten ostettuna.Ja tiskirätithän on mukavaa pientä neulottavaa, jos ei halua sillä hetkellä mitään isompaa tehdä. 


Näissä on mallina helmineuletta ja reunoille tein nirkkokerroksen. Näitten värien lisäksi varastosta löytyi todella vaaleaa vaaleanpunaista, jota olikin useampi kerä ja niistä pitääkin kehitellä jotain muuta.

Ja koska toiset tekee seeprasukkia, niin minä leivoin eilen illalla työkaverin innoittamana seeprakakun. Ohjeen löysin, yllätys, yllätys, Kinuskikissan sivuilta. 


Valkosuklaakuorrutteen kanssa oli aluksi ongelmia, kun ensimmäisen erän käräytin mikrossa ja toinenkin erä tuli sitten laitettua kakun päälle oikeinkin vapaalla kädellä. 


Ja eihän se olisi seeprakakku, ellei sisältäkin löytyisi raitoja. Kakku oli aikalailla kotoisan tiikerikakun oloinen ja makoisalta maistui.

Pohjoisen tuuli on ollut nyt muutaman päivän muistuttamassa, että talvea vielä eletään. Aamulla oli peräti -12 mittarissa, mutta aurinko kuitenkin paistaa.

Mukavaa viikonloppua kaikille, ensi viikolla minulla onkin oikein työntäyteinen viikko :)


5 kommenttia:

 1. Hienoja tiskirättejä! Enpä ole hoksannutkaan että Hankolangasta voisi tehdä rättejä, kiitos ideasta:)

  VastaaPoista
 2. Kivoja rättejä! Niille on aina käyttöä ja mukava pikkutuliainen. Nams, mikä kakku! Voin melkeinpä tuntea tuoksun.

  VastaaPoista
 3. Kakku näyttää tosi hyvältä. Pitänee testata ja tehdä samanlainen :)

  VastaaPoista
 4. Kakku näyttää tosi hyvältä :)

  VastaaPoista
 5. Tiskirättejä on itselläkin suunnitelmissa kerien lopuista neuloa.

  Nam! Miten herkullisen näköinen kakku!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)