perjantai 17. heinäkuuta 2015

Lomailua ja juhlintaa

Nyt on ollut kyllä heinäkuu ihan lomailua, kun ei ole tullut tännekään mitään postauksia. Pari työtä on kulkenut lomaillessa mukana, mutta ovat vielä keskeneräisiä. 

Mutta aloitetaanpa ensin tuolla otsikon juhlinnalla. Eilen vietimme täällä meillä appivanhempien timantti- eli 60-vuotishääpäivä juhlia. Ja tällainen komeili meidän auton takana heitä kuskatessa.


Paikalla oli appivanhempien kaikki lapset, osa lastenlapsista ja olipa vielä kaksi lapsenlapsenlastakin mukana juhlinnassa. Onneksi sää suosi meitä ja pystyimme viettämään juhlia myös ulkosalla. Ohjelmassa oli kahvittelua, lauluesitystä, ruokailua, yhteistä aikaa sukulaisten kesken. Oli kyllä ihana päivä.

Alku loma meni remppahommissa. Sisällä saatiin meidän saunan yhteydessä oleva vessa laitettua uusiksi ja hieno siitä tulikin, ainakin entiseen verrattuna. Eihän se odottanut kuin muutaman vuoden sitä remonttia. Sitten ulkosalla oli perinteistä maalausta ja sehän on mukavaa puuhaa. Varsinkin, kun aurinko paistaa, ja sitäkin tapahtui loman aikana muutamana päivänä :)


Yhtenä viikkona olimme vuokramökillä Nilsiässä, silloin kyllä ei säät oikein suosineet, mutta olipahan normaali arjesta vähän irtautumista. Ja kaikilla tuli vihdoin heitettyä talviturkki, vaikka vesi tuntuikin aika vilpoisalta. Sinne mökille otin mukaan itsetehdyt tiskirätin ja patalapun ja jätin ne myös sinne muiden "iloksi". Eka iltana oli näin ihana auringonpaiste, mutta muina päivinä auringonsäteiden lämpö jäi aika vähäiseksi.Ensi viikolla alkaakin loman jälkeinen arki, vaikka minulla onkin pari vapaata siinä alkuun. Eli viimeisiä lomapäiviä viedään.

Mukavaa viikonloppua kaikille :)

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi :)