maanantai 2. marraskuuta 2015

Lapaset nuorimmaiselle

Tässä syksyn aikana ehdin kutoa jo yhdet lapaset nuorimmaiselle, mutta viime viikolla tytär ilmoitti että niille oli käynyt vähän huonosti. Kaverin koiranpennut oli leikkineet niillä ja niihin oli tullut sen verran reikiä, ettei niitä voinut enää korjata.

Eihän se auttanut kuin tehdä uudet. Päivikiltä ihastelin Pyhäjärvi-lapasia, joiden ohje löytyy Sukupolvien silmukat -kirjasta. Ja kun sitten rupesin ohjetta katsomaan, niin hoksasin että olin itsekin tehnyt ne jo aikaisemmin. Ei ihme, että tykkäsin mallista :) 


Tällä kertaa otin vain mallikerran ohjeesta ja tein sen yhdesti koristamaan lapasia. Ihan vain siksi, kun en ollut varma miten tuo raitalanka riittää. Lankana on teeteen Pallas ja kuviolankana on Maijaa. Ja kolmosen puikoilla.


Pallas on kyllä ihanaa lapas-lankaa, mukavan pehmeää eikä kutita yhtään. Muistaakseni sain tämän langan viime syksyn sny-kierrokselta. Jospa tytär näillä pärjäisi vähän aikaa.

Oikein mukavaa marraskuun alkua kaikille :)

6 kommenttia:

 1. Voi kun on kauniit! Hyvä idea laittaa vain yksi mallikerta kuviosta lapaseen. Tuo Pallas on ihana lanka, sain viime kuussa Snyltä hänen neulomat sukat Pallaksesta ja ne ovat niin pehmoiset.

  VastaaPoista
 2. Mulla on paha tapa hukata lapaseni maailman turuille. Tai sitten Vanha herra kähveltää ne ja kitisee, että ovat pienet ;)

  VastaaPoista
 3. Ihanat lapaset tykkään tuosta kuviosta kun se ei täytä koko lapasta.
  Miulla häviää aina se toinen lapanen :)

  VastaaPoista
 4. Kauniit lapaset! Kuvio on nätti ja väriyhdistelmä silmiin sopiva.

  VastaaPoista
 5. Kivat lapaset, värit ovat kauniit. Meillä tuppaa lapaset katoamaan, yleensä vain toinen :/

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)