tiistai 8. maaliskuuta 2016

Pientä rätteilyä

Mulla on tällä hetkellä puikoilla ohuesta langasta miesten sukat ja vaikka mallikuvio on helppo, niin jotenkin ei vain innosta. Niinpä olen keksinyt kaikkea muuta neulottavaa tässä välissä. Niin kuin nämä pari tiskirättiä.


Mallit on Novitan kevät 2013 -lehdestä ja lankana on Novitan Bambu-lankaa. Niin, ja näihin kului lankaa yhteensä 36 grammaa. Kuvasta ei oikein väri tule selväksi, mutta sellaista haaleanvaalean vihreää tuo lanka on. Aikaisemmat tekemäni tiskirätit on jo aika kuluneita, joten voi olla että nämä päätyy omaan käyttöön.

Täällä on nyt keli nollassa ja oli oikein kiva keli käydä metsätiellä aamukävelyllä ja kuunnella kuinka talitintit piti konserttia.


Kävelykaverini Axu nautti myös ja innostui vielä kävelyn jälkeen peuhaamaan lumessa. Ja sen jälkeen vielä vähän harjasin Axua ja totesin, että taitaa pikku hiljaa ruveta taas karva vaihtumaan eli kohta on joka paikka täynnä karvatuppoja. Sitä koiranomistajan ihanuutta.

Naistenpäivän kunniaksi kaivoin vanhan mietelausevihkoni esiin.


Etukannessa oli päivämäärä 04.02.1986 ja takakannessa 08.07.1987 eli puolessatoista vuodessa olen saanut keräiltyä vihkon täyteen erilaisia mietteitä ja ajatelmia. Ja muistan, että kirjeenvaihtokaverin kanssa vaihdeltiin ja lähetettiin toisillemme uusia löytöjä. Tästä vihkosta poimin tälle päivälle sopivan ajatelman.

Naisen mieli on puhtaampi kuin miehen: hän vaihtaa sitä useammin.
                         -George Herbert-

Oikein ihanaa naistenpäivää kaikille :)

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi :)