tiistai 17. toukokuuta 2016

Ihan itelle

Aloitin tässä kuun alussa vähän isomman neulomusprojektin, jonka on määrä valmistua elokuun lopussa. Sen tekemisessä ei ole mitään ihmeellistä, joten sitä pystyy hyvinkin tekemään telkkaria katsoessa. Toisaalta se on niin yksitoikkoista, ainakin tähän mennessä, että mukava tehdä välillä jotain muutakin. Ja vielä sellaista, mikä valmistuu nopeasti.Ja tässäpä sellainen eli virkattu kukkaro. Mallikuvion otin 200 virkattua ruutua -kirjasta ja lankana oli essentials cotton dk. Samaisesta langasta olen tehnyt afrikankukka kukkaroita ja sopii kyllä hyvin tähän tarkoitukseen. 


Tähän laitoinkin ommeltavan lukkokehyksen ja oli eri helppo laittaa se. Aikaisemmin olen käyttänyt niitä liimattavia ja puristettavia ja se se vasta on sotkuista hommaa. Pysyy kehyskin paljon siistimpänä. Ja tähän kukkaroon saa mahtumaan kivasti tähdelliset kortit ja ehkä vähän rahaakin :)

Eilen meillä paistoi aurinko aika pilviseltä taivaalta ja tänään sataakin sitten vettä. Mutta luonto tykkää vesisateesta ja eipä se mitään haittaa, jos on oikeanlainen vaatetus ulkoillessa.

Mukavaa viikkoa kaikille :)

4 kommenttia:

 1. Todella nätti kukkaro. Noilla kehyksillä ehkä minäkin uskaltautuisin kokeilemaan.

  VastaaPoista
 2. Ihana kukkaro! Minulla on tuollainen ommeltava kehys jemmassa, kun vain tulisi tehtyä pussukka siihen:)

  VastaaPoista
 3. Kaunis kukkaro, ja kaunis kehys. Minullakin olisi pari kukkaronkehystä odottamassa inspiraatiota; on kyllä ollut varmaan jo 10 vuotta :D

  VastaaPoista
 4. Jaahas, pitäisikö opetella tekemään tuommoinen kukkaro?! Kivan näköinen on.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)