maanantai 15. tammikuuta 2018

Pientä tuunausta

Nyt en tarkkaa aikaa muista, mutta luovuin kahvinjuonnista noin kymmenisen vuotta sitten, kun maha ei enää kestänyt sitä. Sen jälkeen olen pitäytynyt teen juonnissa ja teestähän löytyy vaikka mitä makuvaihtoehtoja. Olen myös täysin jouluihminen ja ne yhdistettynä vanhin tyttäreni osti minulle viime joulukuuksi Tee-joulukalenterin


Joulukalenterissa oli joka numerolle pieniä kuutioita, joiden sisällä oli erimakuisia teepusseja. Mukava oli aloittaa aamu yllätysteellä. Ajattelin heti, että tuo kalenteri pitää kyllä säilyttää ja käyttää uudestaan. 

Joulun jälkeen keräsin joulukortit, ja valitsin ja leikkelin sopivia kuvia niistä liimattavaksi kalenteriin. Ja tällaisen sain aikaiseksi.


Liimasin vielä joka päivälle tarroista numerot ja uusi joulukalenteri oli valmis. Nyt minulla on ensi joulukuuhun asti aikaa miettiä täytteet joka päivälle ja sitten palautan tämän tyttärelleni.

Tänään olisi töihinmeno pienen sairausloman jälkeen, pottuvarvas rupeaa olemaan jo sen verran kunnossa, että pystyn pitämään normaaleja kenkiä. Mukavaa viikon aloitusta kaikille :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)