sunnuntai 27. toukokuuta 2018

Ulkoilmasta nautiskelua

Meillä oli tiistaina Hopen vapaaehtoisten rentoutumispäivä ja ulkonahan me se vietettiin. Paikkana oli Koitelinkoski ja mikäpä sen hienompi paikka luonnon äärellä. Meitä tuli sinne "rentouttamaan" mindfulness-valmentaja  Petri Kassinen ja oli ihan mielenkiintoisia juttuja, mitä käytiin läpi. Jäin itse sinne sen jälkeen omin päin rentoutumaan kuvaamisen merkeissä ja laitan muutaman kuvan tähänkin.Minulla oli nyt viikonloppu vapaata ja eilinen päivä meni myös Hopen toiminnassa. Järjestimme Perhepäivän avustettaville perheille. Siellä oli lapsille kaikenlaista ilmaista toimintaa, pomppulinnaa, aarteenetsintää, taikuriesitystä, limubaaria, saippuakuplakonetta. Tarjottavana oli mm. grillattua makkaraa, vohveleita, hattaraa ja paljon muutakin. Ja nämä kaikki oli perheille ilmaista. Ja tässäpä minun taidonnäyte hattaranpyörittämisestä. (kännykkäkuva)Ja olihan se sotkuista hommaa. Välillä olin yltäpäältä hattarassa, kun se lentelin pois tuolta pömpelistä. Ja kyllä riitti hattaransyöjiä, moni lapsi haki hattaraa useammankin kerran. Mahtoi olla loppuajasta aika sokerihurmoksessa.

Tänään kiertelin omalla pihamaalla ihastelemassa, kun on niin paljon puita kukkimassa yhdellä kertaa. Tuomessa rupeaa kukinta olemaan kohta ohi, tuomipihlajassa on kukka parhaimmillaan.

Omenapuut on täydessä kukassa.


Vuorenkilpi kukkii kerrankin nätisti.


Ja pihlajakin on nupussa.Kesäkukkia en ole vielä laittanut, kun nautin rauhassa näistä oman pihan ihanuuksista. Jospa näitä lämpimiä kelejä saadaan nauttia vielä pitkään.

Mukavaa loppukuuta kaikille :)


4 kommenttia:

 1. Aurinkoista ja lämmintä on ollut.. kesä tuli niin nopeasti, toivottavasti myös pysyy♥ Mukavaa loppukuuta myös sinulle♥

  VastaaPoista
 2. Upeita kuvia♥ Kyllä tuollaisissa maisemissa tosiaan mieli ja silmä lepää:) Kuulostaa oikein mukavalta viikonlopulta! Ihana kun on ollut vielä niin upeat kelitkin koko suomessa tänä keväänä! Aurinkoista päivää♥

  VastaaPoista
 3. Peräti 2 harhaluuloa tuli nyt korjattua. Ensimmäinen on se, että luulin Koitelinkosken liittyvän jotenkin Koitere -järveen. No pieleen meni aika isosti. :)
  Toinen on se, että luulin Hopen toimivan vain lähinnä joulun alla, koska en juurikaan muulloin ole heistä kuullut. Piti oikein käydä googlettamassa oma paikallisyhdistys, että mitä kaikkea siellä oikein tehdään.
  Hattaran teko ei mahda olla sieltä helpoimmasta päästä hommia, vaikka äkkinäinen vois näin luulla. En oo koskaan yrittäny.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)