sunnuntai 4. marraskuuta 2018

Jotain virkattua

Minulla on edelleen yhdet lapaset ja yhdet sukat kesken ja silti piti inspiraation iskiessä ruveta virkkaamaan koria. Löysin kuteen lopun jostain aikaisemmasta työstä ja kasin virkkuukoukulla tein vyötteen ohjeen mukaan korin, johon lisäsin pienet kantorivat.


Aika huonosti ne rivat tässä kuvassa näkyy, mutta kyllä ne on siellä. Kori on menossa lahjaksi, mutta voi olla että tuunaan sitä vielä ja sisältökin saattaa vielä muuttua. Kude loppui juuri sopivasti ja niin loppui virkkuukoukun kestävyyskin. 


Päättelyhommissa virkkuukoukku napsahti poikki, pitää vaan muistaa ostaa uusi, että on sitten taas kun inspiraatio iskee. Nimittäin näytti niitä kuteen loppuja olevan muitakin.

Nyt on ollut vähän lämpimämpiä ja syksyn sateisia ilmoja, mutta tänä aamuna oli mukava pikku pakkanen ja otin kameran mukaan aamukävelylle. Tässäpä muutama kuva.Viimeisessä kuvassa Axu on lempipuuhassa eli nuuskuttelemassa metsän mielenkiintoisia hajuja.

Mukavaa marraskuun alkua kaikille :)


9 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Meillä oli isäntä mukana kävelyllä, niin se sai houkuteltua Axun pysymään paikallaan. Kahdestaan kun ollaan Axun kanssa,niin valokuvaaminen on aika toivotonta, varsinkin kun Axu ei tykkää kameralle poseraamisesta.

   Poista
 2. Minä ymmärrän hyvin Axun lempipuuhan, minäkin tykkään nuuhkia metsän hajuja ja tuoksuja. Kivat kuvat ja mukavan korin olet virkannut .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nila :)
   Metsässä kävely on kaikin puolin rentouttavaa :)

   Poista
 3. Metässä onkin mielenkiintoset tuoksut, erilaiset.
  Noin paksun jutun virkkaaminen on aika rankkaa kädellekin. Mieli tekis joskus kokeilla noita koreja, kun ovat niin kivoja. Jonkun kassin oon joskus virkannu kuteesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeassa olet Sartsa, että kuteen virkkaaminen tuntuu kädessä, varsinkin jos vähänkään isompaa tekee. Välillä on kuitenkin kiva tehdä muutakin kuin normi puikoilla kilkuttelua :)

   Poista
 4. Kiva kori! Olipas sitä kudetta sopivasti ja virkkuukoukkukin riitti loppuun asti! :D
  Axu näyttää kovin tärkeältä nuuhkiessaan metsän tuoksuja. Olisipa mukava tietää, mitä kaikkea koirat haistavat, mistä me ihmiset ei tiedetä mitään. Melkein kateeksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just oli kudetta korin verran :)
   Axulla on kyllä tarkka kuono, sen ohjaamana kulku saattaa äkkiäkin muuttua, kun tulee joku kiinnostava haju eteen :)

   Poista
 5. Soman korin olet virkannut... ja voi sitä virkkuukoukkua mitä meni tekemään. Axsulle krapsutuksia ja sinulle ihanaa torstaita.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)