sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Loman loppua

Niin se on minunkin loma lopuillaan. Huomenna vapaapäivä ja tiistaina iltavuoroon, mutta onneksi seuraava viikko on sitten taas lomaa. 

Tämä viikonloppu on mennyt aika rauhallisesti, käsitöitäkin on tullut tehtyä eli mummon neliöitä peittoon, mutta kovasti on vielä kesken se juttu. 


Tässä vähän kuvaa neliöistä, joita tein myös junamatkalla Helsinkiin. Ja sain myös loman aikana luettua kuvan kirjankin loppuun.

Perjantaina ajoimme illasta vanhempieni luo ja jätimme nuorimmaisen ja koiran heidän seuraksi ja itse lähdimme konserttiin. 


Eli Juha Tapioa kuuntelemaan ja sinne lähti myös vanhin tyttäremme kaverinsa kanssa. Tytär oli ajanut minun autolla jo aikaisemmin mummolaan jäi sinne myös konsertin jälkeen yöksi. Ja olihan se ihana konsertti ja tuli kyllä laulettua kovasti mukana. Ennen taukoa olimme mieheni kanssa istumapaikoilla, mutta tauon aikana siirryimme tyttäremme viereen seisomaan eturiviin ja olihan siinä paljon parempi tunnelma. Kuva on taattua kännykkäkamera laatua. 

Konsertin jälkeen lähdimme vielä ajamaan kotiin koiran ja nuorimmaisen kanssa ja viemiseksi saimme vanhempieni poimimia mustikoita. Ja niistähän leivoin tietysti piirakkaa. Makoisaa oli.

Olen nyt loman aikana käynyt aika ahkerasti lukemassa muiden blogeja ja kommentoinutkin. Tänään huomasin, että ainakin kolmeen blogiin mitä olin kommentoinut oli kommentit hävinneet jonnekin, enkä usko että niitä olisi bloginpitäjä poistanut. Sitten muistin että Anneli taisi kerran mainita, että osa normaaleista kommenteista oli mennyt roskaposti-osastolle. Kävin omasta blogista tarkistamassa tilanteen ja sinne roskapostiin oli joutunut tosiaankin kaksi ihan normaalia kommenttia. Eli pitäisi muistaa tarkistaa se sopivin väliajoin.

Mutta nyt toivottelen ihanaa viikon alkua kaikille :)

6 kommenttia:

 1. Mukavaa työviikkoa!
  Mustikkapiirakka näyttää herkulliselta!

  VastaaPoista
 2. Onneksi sinulla on pehmeälasku töihin, ei heti ala täysillä.
  Minäkin tein eilen vastaavan piirakan, laitoin vain mustikoiden joukkoon vadelmia :)

  VastaaPoista
 3. Tuo kommenttien joutuminen roskapostiin on minulle uusi asia. Kävinkin heti tarksitamassa.

  VastaaPoista
 4. Mukavaa työviikkoa!Herkullisen näköinen piirakka :)

  VastaaPoista
 5. Hyvää lomaviikkoa!
  Ja kiitos roskapostivinkistä, löysinkin kommenttisi sieltä ja palautin sen paikalleen.

  VastaaPoista
 6. Mustikkapiirakkaa!!
  Meille tuli nyt leivontapäivä :)

  Ihana ajatatus kirjoiotettuna tuossa edellisessä postauksessa.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)