keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Syksyistä ja kesäistä

Nyt tuli tehtyä sellaiset sukat, joista tulee ihan jo syksy mieleen, vaikka lanka onkin ohutta Dropsin Fabelia. Sen verran on tumma sävy sukissa kumminkin.


Ohje on Dropsin sivuilta ja aika peruspalmikkoa tuli varteen.


Puikot oli 2,5 ja täytyy sanoa, että oli vähän turhan ohkasta lankaa minun makuun. Mutta mukavat näin kesällä, jos tarvii lämmikettä jaloille. 

Paljon mukavampi on neuloa sukkia paksummasta langasta. Onkohan se sitä "mukavuuden halua", niin kuin ennen kiertoilmauksella laiskuutta sanottiin :)

Ja sitten vähän kesäisempää eli taas kerran kukkaroa afrikan kukasta.


Tämän version tein meidän nuorimmaiselle ja hän sai valita värit oman maun mukaan. Tänään kävin ostamassa noita kukkaron kehyslukkoja lisää eli nyt näitä kukkaroita sitten tulee ja tulee :)

Kukkaron sain kuvattua tänään illalla, kun aurinko paistoi. Sitä ennen oli aamusta aurinkoista ja iltapäivällä tuli kamala myrskytuuli ja satoi rakeita. Kaikkea sitä mahtuukin yhteen päivään.

Mutta oikein ihanaa heinäkuun alkua kaikille :)

8 kommenttia:

 1. Kauniskuvioiset sukat olet tikutellut ja kukkaro on oikein soma:)

  VastaaPoista
 2. Ihanat sukat ja kiva pussukka.
  Mukavaa loppuviikkoa ♥

  VastaaPoista
 3. Kauniin väriset sukat tikkusit kurinhaasteeseeni. Ihana kuvio!!
  Kiitos osallistumisesta ja onnea arvontaan.
  Pussukka myös somainen.

  VastaaPoista
 4. On tosiaan syksyinen väri sukissa. Mutta ei hätää, kyllä se syksykin vielä tulee ja sitten on hienot sukat odottamassa!

  VastaaPoista
 5. Tosi kauniita molemmat, siis sukat ja kukkaro.

  VastaaPoista
 6. Meillä ei muuta pidetäkään kuin ohuita sukkia. Satunnaisesti jollekin tutulle teen esim. 7-veljeksen paksuisesta ja ne tuntuvatkin valmistuvan ihan itsestään.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)