lauantai 5. heinäkuuta 2014

Kesää ja kukkaroa

Pyyntö tuli ja niin minä sitten virkkasin parille työkaverillekin pienet kesäkukkarot. Perustana näille kukkaroille on afrikan kukka ja lukon kohdalle olen virkannut muutaman pylväskerroksen kiinnitystä varten ja tökkinyt väliin vähän liimaa. Ja puristanut ne kiinni papukaija-pihdeillä, sillä nimellä mieheni ainakin kutsuu niitä pihtejä.


Tässä kukkaron seurana on kotipihaltani tuotu ruusu, joka kukkii nyt parhaimmillaan. Lankana on Essentials Cotton ja siitä löytyy kyllä tosi herkkuja värejä.


Tässä vähän tummemman punaisempi versio. Nopeita tehdä, mutta ikävintä on tuo lukon kiinnitys.

Tänään kävimme aamusta ruokaostoksilla ja huomasin, että lankaosastolla oli paljon lankoja alennuksessa. Täytyy käydä siellä oikein ajan kanssa, mutta nyt lähti mukaan vain yksi kerä Tuubi-kudelankaa, jota en olekaan aikaisemmin käyttänyt. Tarkoitus olisi saada aikaan siitä jonkinlainen kesälaukku. Nyt vain mallia etsimään.

Nyt onkin luvattu lämmintä ainakin viikoksi eteenpäin eli ihanan aurinkoista viikonloppua ja viikkoa kaikille :)


4 kommenttia:

 1. Ihania kukkaroita jälleen, juuri tuon lukon kiinnityksen takia jätän tekemättä.
  Täälläkin oli Prismassa paljon lankoja alessa, mutta kun isäntä oli mukana niin piti vaan kiirellä kurkata, pitää ajan kansssa miunkin mennä tutkimaan.

  VastaaPoista
 2. Söpöjä kukkaroita ja värit on tosi kauniita.

  VastaaPoista
 3. Voi kun kauniita. Hyvin olet saanut tuon kiinnityksenkin onnistumaan. Minullakin on yksi ostettuna, mutta en ole vielä kokeillut.

  VastaaPoista
 4. Upeita värejä ja kauniita kukkaroita!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)