perjantai 25. heinäkuuta 2014

Velipojalle

Veljeni täyttää elokuun alussa pyöreitä eli viisikymmentä, mutta hän ilmoitti kuitenkin ettei aio pitää mitään juhlia. Sehän ei tietenkään ole mikään este, etteikö voisi jotain lahjaa antaa.

Ensimmäisenä oli mielessäni villasukat. Veljeni on mukana jääkiekossa, ei itse pelaamassa, mutta veljen pojat kaikki pelaa ja hän on itse taustavoimissa mukana. Niinpä neuloin ihan perussukat, joihin tein silmukoita jäljentäen merkinnän 5 - 0. 


Eli tämä kuvaa maalitilannetta, mutta samalla ikävuosia. Ja täytyy sanoa, että ensimmäinen merkintä meni vähän harjotellessa ja tuntui, että kerrokset meni tosi helposti sekaisin. Mutta äkkiä siihen pääsi sitten jyvälle.


Ja tässä mieheni oli oikein iloinen, kun sai laittaa kolmenkymmenen asteen lämmössä kunnon villasukat jalkaan :) Lankana on seiska veikkaa ja oli kyllä aika työlästä tehdä näitä näin hellekelillä, mutta kun ajoissa aloitin, niin sain ajoissa valmiiksikin. 

Tällä viikolla olen viettänyt ensimmäistä lomaviikkoa kolmesta ja lämmintä on riittänyt. Heti eka viikonloppuna vuokrattiin Tahkon läheltä mökki pariksi yöksi ja nautittiin mökkeilystä, kylläkin kaikilla mukavuuksilla.Sain heitettyä tällä reissulla talviturkin, vihdoin ja viimein. Päästiin soutelemaan, uitiin, grillattiin, uitiin, pelattiin pelejä, uitiin, paistettiin nuotiolla vaahtokarkkeja ja taas uitiin. Nyt jatketaan lomailua nuorimmaisen tytön huonerempalla ja keskimmäisen tytön muutolla opiskelemaan.

Oikein ihanaa heinäkuun loppua kaikille :)

7 kommenttia:

 1. Ihana lahja, kyllä veli varmasti tykkää !
  Uitu on ei muuten jaksa, mutta vesi on kuin "linnunmaitoa", ei paljon virkistä !

  VastaaPoista
 2. Ompa tosi hauskat sukat ja mainio lahja.
  Mukavaa loppulomaa:)

  VastaaPoista
 3. Mukavan lahjan keksitkin, käyttöä varmasti löytyy, vaikkei ihan vielä:)
  Meilläkin on opiskeluun lähtijän valmistelua.

  VastaaPoista
 4. Mukavan lahjan keksitkin veljellesi.
  Meilläkin on opiskelijan valmistelemista.

  VastaaPoista
 5. Tosi hieno lahjaidea veljellesi!

  VastaaPoista
 6. Kivat sukat! :) Meidän suvussa ei ole tapana synttäreitä juhlia, joten minäkin olen sisaruksilleni 50-vuotislahjaksi postissa villasukat lähettänyt. Sisko ja vanhin veli on jo lahjottu, ensi kesänä pitäisi muistaa keskimmäistä veljeä hirviaiheisella sukilla, ja parin vuoden päästä sitten nuorinta veljeä. Tai minähän se meistä olen nuorin, ja mulla on viiteenkymppiin vielä vähän reilummin matkaa. :)

  Minulla on villasukat tällä hetkellä pakastimessa, vetaisen ne jäisenä jalkaani ennen nukkumaanmenoa! :D En osaa nukkua ilman villasukkia, tunnen itseni niin alastomaksi.

  Talviturkki on vielä heittämättä, huomenna ajattelin käydä testaamassa Tuiran uimarantaa, jossa en ole koskaan käynyt (en välttämättä edes joka kesä ui luonnonvesissä). Lapsia olen käyttänyt pari kertaa uimassa, mutta eipä siinä paljon itse veteen pääse, kun jonkun täytyy pitää silmällä rannalle jääviä tavaroitakin. Isäntä ei uimisesta tykkää, niin hän voisi huomenna olla meidän rantavahtinamme, toivottavasti sieltä vaan löytyy joku varjopaikka hänelle! Minäkin olen visusti pysynyt puiden alla ja vielä iso sateenvarjo suojanani, kun olen lapsia käyttänyt rannalla. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)