maanantai 19. syyskuuta 2016

Betonista askartelua

Tuossa joku aika sitten ihastelin, kun Tuta oli innostunut betoniaskasteluun. Mitä kaikkea sillä voikaan tehdä. Tutalla näytti niin ihanalta nuo betoniset koristukset, joten päätin myös kokeilla.


Aloitetaan tällä onnistuneella työllä. Elikä perinteinen raparperin lehti, josta otetaan muotti betoniin. Suihkuttelin lehden pintaan vuokarasvaa, että sen lehden sai sitten helpommin irti betonista.Ja näin hieno siitä tuli, lehden kuvioinnit näkyy selkeästi. Sain siihen myös hyvän muodon ja siinä onkin meillä ollut kynttilälyhty koristeena.

Sitten siihen vähemmän onnistuneeseen kokeiluun. Tuta oli tuputtanut vanhoja nalleja betonilla ja minusta se oli kiva idea. Meiltäkin löytyi iso pandakarhu, joka jouti siihen tarkoitukseen.


Sain sen tuputeltua betonilla, mutta ei se oikein tasaisesti siihen tarttunut. Tarkoitus oli tehdä se vielä toiseen kertaan, mutta jotenkin innostus laantui nallen kuivumisen aikana. Enkä jaksanut sitä sitten sen paremmin viimeistelläkään ja niin se panda jäi tuon näköisenä nököttämään meidän patiolle. Mutta tulipahan kokeiltua. Ne ilmapallojutut jäi kyllä vielä vähän kaivelemaan, jos joskus niitä vielä kokeilisi.

Nauttikaahan ihanista syyspäivistä :)


5 kommenttia:

 1. Nalle on niin soma ja upea on tuo raparperinlehti. Betoniaskartelu on koukuttavaa puuhaa.
  Ps, kiitokset kehuista:)

  VastaaPoista
 2. Kaunis tuo raparperinlehti eikä minusta nallekaan pahalta näytä.

  VastaaPoista
 3. Olen monesti miettinyt kokeilla tuota raparperilehtiprojektia. No, pandasta tuli ruskeakarhu.

  VastaaPoista
 4. Hei, olit käynyt kommentoimassa blogissani olevia kaulureita. Se ohje on venäjänkielinen mutta selkeä piirroskuvio riittää ja mulla on niiden merkkien selitykset suomeksi. Jostain fb:n neulontaryhmästä tallensin itselleni ja eilen tallensin sen kolmeen fb:n ryhmään kun niin moni kysyi suomennosta.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)