sunnuntai 3. maaliskuuta 2019

Heartbeats

Ihastuin joku aika sitten instagramissa söpöihin vauvasukkiin ja sen myötä eksyin Facebookissa Niina Laitisen "Soulmates&heartbeats" -vauvasukkakeräykseen. Aloitin tekemään heartbeats-sukkia kohteena tietysti tuo sukkakeräys. Sitten hoksasinkin, että nehän olisikin kiva antaa työkaverille, joka jää kohta äitiyslomalle. Ja kun kuulemma tyttö olisi tällä kertaa tulossa niin väri sen mukaan.



Lankana tässä on vanhaa Novita Woolia, jota mulla löytyy varastosta vielä useaa eri väriä ja puikot oli kolmoset. Halusin tehdä myssynkin samaan tyyliin ja se tuli sitten soveltaen. Aika uhkarohkeaa soveltaa, kun en ole myssyjä juurikaan tehnyt, mutta ihan onnistunut tästä tuli. Silmukoita laitoin 90, mikä ei kuvion kanssa mennyt tasan, mutta tein sitten epämääräistä välikuviota sydänten väliin ja toivotaan, ettei kukaan kiinnitä sen kummempaa huomiota niihin.


Tuo vaaleanpunainen oli todellakin vaaleaa, niin kuvio ei kovin hyvin kuvassa erotu, mutta olen tyytyväinen lopputulokseen.



Ja tämä heartbeats-sukkamalli on kyllä yli-ihana. Näitä varmaan löytyy paljon vauvasukkakeräyksestä.

Tänään meille on tulossa keskimmäinen tytär kissansa kanssa ja näillä näkymin Maisa-kissa jää meille hoitoon pariksi viikoksi. Maisa on käynyt korvan takia eläinlääkärillä ja joutuu jatkamaan inhottavan kaulurin pitoa, niin tytär ajatteli, että meillä olisi rauhallisempaa seuraa kissalle, kun heidän koira haluaisi koko ajan leikkiä Maisan kanssa ja nythän se ei oikein onnistu. 

Onhan meillä ollut oikein vaihteleva sää nyt viime päivinä. Eilen pyrytti lunta oikein kunnolla, sai pariinkin otteeseen tehdä lumitöitä ja tänä aamuna oli sitten mittarissa -23. Nyt aurinko näyttää nätisti paistavan eli tulossa hieno ulkoiluilma laskiaissunnuntaille.

Mukavaa laskiaista kaikille :)



1 kommentti:

  1. Huikeita pakkaslukemia ja ihan lumitöiksi asti lunta. Meillä ei ihan tuohon ylletty, mut täälä tuli paljon sellasia lumituulipalloja maahan. En ollu sellasia kierimällä tulevia lumisia palloja nähnykään.
    Sukat on söpöt ja hempeät, kuin myös pipo.
    Voi Maisa reppanaa. Toivottavasti paranee pian. Noi kauluriasiat on tosi kurjia.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)