keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Ylipolven sukat

Tänään onkin kevätpäiväntasaus ja valon tuloa ei voi mikään enää estää. Ulkona on ihana auringonpaiste, mutta vähän vilpoisampi tuuli. Meillä on perhe viettänyt taas tautista aikaa, tällä kertaa influenssan merkeissä. Kaksi ensimmäistä sairastajaa kärsivät tautia pitkän kaavan mukaan, mutta kun vanhimmalla tytöllä oli sunnuntaina jo aamusta vähän kuumetta, niin kiikutettiin hänet heti lääkärille. Todettiin influenssa ja sai siihen lääkekuurin, kun maanantaina piti olla virkeänä ruotsin yo-kirjoituksissa. Kuumetta taisi silloinkin olla, mutta jaksoi kuitenkin tehdä kokeen. Enää olisi perjantaina uskonnon kirjoitus ja sitten urakka olisi tällä erää ohi.

Viimeksi taisin mainita, että villasukkia meillä on ihan tarpeeksi jokaisella, mutta eipä ollut mitään puhetta pitemmistä villasukista. Olin aikaisemmin ostanut Dropsin Fabelia ihan muuhun tarkoitukseen, mutta sitten löysin kivan oman näköisen ohjeen ylipolven sukkiin täältä. 


Ja niinhän sitä piti aloittaa niiden tekeminen. Ohje oli todella yksinkertainen ja hyvä niin, kun oli ensimmäiset pitkät sukat mitä neuloin.


Tänään sain ne sitten valmiiksi, kun olin tässä itsekin muutaman päivän toipilaana taudista. Ja niin kuin kuvasta näkyy aurinko paistaa oikein kirkkaasti.


Ja tässä valmiit sukat jalassani ja nämä sukat jää nyt ihan minulle itselleni. Malli ja väri oli sen verran "omani", että tykkään näistä tosi paljon.

Aurinkoa ja valoa toivotellen kaikille :)

15 kommenttia:

 1. kauniit sävyt sukissa, ja tosi pitkät.

  VastaaPoista
 2. Toella upeat sukat..nyt ei jalkoja palella:)

  VastaaPoista
 3. Tosi nätit sukat, värikin tosi hieno. Miten saat pysymään sukat noin hyvin ylhäällä; minulla tuppaavat kaikki polvisukat valumaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuossa oli resoria aika pitkästi ja tuntuu ainakin nyt aika jämäkältä, mutta voi olla että käytössä sitten löysenee :)

   Poista
 4. Tosi kivat! Minä pidän tuosta väristä myös.

  VastaaPoista
 5. Ihanat! tuo väri on niin mahtava!!! On siinä ollut tikuttamista,mutta lopputulos lienee vaivan arvoista! Toivottavasti tauti on jo päästänyt otteestaan...

  VastaaPoista
 6. Ihanat sukat ja tuo väri on myös kaunis, juuri minun värinen:) Meillä ollaan myös taudin kourissa. Ihan harmittaa kun on on niin kauniit ulkoilusäät.

  VastaaPoista
 7. Todella kauniit sukat ja tarpeelliset :)...pakkanen senkun tuntuu jatkuvan...

  VastaaPoista
 8. Hiukan eri mallilla olen minäkin juuri tuon väriset ylipolven sukat neulonut... ja eikun neulonta jatkuu... kuinkahan monet olenkaan jo vääntäny.. kauniit ne kyllä on

  VastaaPoista
 9. Voi että.... taas niin ihanat sukat. Tuollaiset olisi tosi kivat !

  VastaaPoista
 10. Kauniit sukat ja ihana lanka. Itse tehnyt tuosta samaisesta langasta huivin joka on jokapäiväisessä käytössä. On niiiiin pwhmosta ja ihana tuntuista lankaa. :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)