sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Kesäkuun viimeistä

Tänä sunnuntai aamuna heräsin ukkosen jyrinään. Onneksi se kuului jyrisevän kauempana, eikä vettä satanut. Kävin hakemassa lehden laatikolta ja näin samalla sateenkaaren, sen verran pilkisteli aurinko jostain pilvien raosta. Jänis oli pysähtynyt siihen lähelle, mutta loikki sitten karkuun, kun huomasi minut. Aika täydellistä loma- ja syntymäpäivä aamua. 

Aamupalan jälkeen ei edelleenkään satanut ja lähdin koiran kanssa aamulenkille. Ukkonen kuitenkin jyrähteli siihen malliin, että ajattelin kiertää vähän lyhkäsemmän reitin. Puolessa välissä kävelyä taivas rupesi pudottamaan pisaroita ja pikku hiljaa se muuttui kunnolliseksi kaatosateeksi. Alkuun naureskelin koiralle, että eihän me sokerista olla, mutta loppumatkasta olo oli ihan kuin sillä kuuluisalla uitetulla koiralla. Oltiin nimittäin litimärkiä molemmat.


Lenkkareissa tuntui kuinka vettä oikein tursusi kenkien sisään, kun astui askeleen. Voipi mennä muutama päivä ennen kuin nämä ovat täysin kuivat. 

Aamupäivä menikin sitten leipoessa tällaista ihanuutta.


Mansikkainen Brita-kakku, olipa ihanan makiaa taas pitkästä aikaa. Tällä kestitsin syntymäpäivävieraita ja tuntui kelpaavan.

Oikein ihanata uutta viikkoa ja heinäkuuta kaikille :)

7 kommenttia:

 1. Aaah..onpas herkullinen Brita-torttu, minä ajattelin leipoa samanlaisen huomenna:)

  VastaaPoista
 2. Onneksi olkoon synttärisankarille! :) Sulla on sama synttäripäivä kuin mun kummitytöllä. :)

  VastaaPoista
 3. Paljon onnea ja herkuttelua tuon mahtavan kakun kera :)
  Kyllä osaa tulla vettä... tänne on huomiseksikin sitä luvattu.

  VastaaPoista
 4. Kesäinen sade vain kaunistaa, ihoa ja hiuksia, mukavaa syntymäpäivää:)

  VastaaPoista
 5. Onnea eilisen syntymäpäivän johdosta! Ja vanha viisaushan tietää, että sateessa kulkeminen kaunistaa <3

  Tosi ihanan näköinen mansikka-brita, meillä herkuteltiin sillä jo juhannuksena... meillä kun ei kenelläkään ole mitään merkkipäiviä kesällä, ennen poikien eloisia nimipäiviä. Kesäsynttärit olisi kyllä kivat, voisi vaikka ulkona pitää, ellei sataisi ;)

  VastaaPoista
 6. Onnea vain syntymäpäivän johdosta ja mukavaa loman jatkoa:)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)