perjantai 28. lokakuuta 2016

Ikkunakoriste

Viime jouluksi tein vanhemmille ja omaan oveen havukranssin. Se havujen kanssa väkertäminen oli kyllä sen verran rasittavaa puuhaa, että täksi jouluksi ajattelin jotain muuta. Näin facebookissa ihanan risuista ja oksista tehdyn ovikoristeen ja siitä inspiroituneena halusin yrittää jotain vastaavaa. Ja jotain vastaavaahan siitä tuli, en nimittäin tehnyt yhtä koristeellista, vaan aika pelkistetyn.


Tämän tein omille vanhemmilleni ja tykkäsivät kovasti. Itsekin tykkäsin tästä mallista, mutta kun katsoin meidän ulko-oven ikkunaa, niin tuntui ettei tuon mallinen sopisi siihen. Niinpä aloitin risuista ihan erilaista ovikoristetta, mutta miehen metallilankavarasto loppuikin kesken ja nyt on risut vielä osittain levällään tuolla pihamaalla. Saa nähdä milloin saan tehtyä sen loppuun.


Joulua enteilen vähän tälläkin, kun kaivoin ikivanhan virkkuulangan esille. Siinä oli markka-aikainen hintalappu :) 
Mary Oljen Käsityökirjasta löysin tällaisen kivan ohjeen kuin Visbyn pyörylä ja siitä tuli pieni liinantapainen. Nyt on puikoilla jo muutamat muut tekeleet, joita jatkan tässä tänään ennen töihin menoa.

Välillä saatiin täälläkin maa valkoiseksi, mutta tänä aamuna satoikin sitten vettä. Mukavaa lokakuun loppua kaikille :)



4 kommenttia:

  1. Kauniin risukoristeen olet tehnyt ja sopivasti olet sen koristellut♥
    Meillä ei ole vielä lunta tullut, vaikka yöpakkasia on jo ollut.
    Mukavaa viikonloppua sinulle:)

    VastaaPoista
  2. Nätti koriste ja samoin pikkuliina :)

    VastaaPoista
  3. Hei, mullahan n tuo sama Mary Oljen kirja! Taidanpa kaivaa esille ja matkai sua. Yleensä mää teen nuita pylpyröitä oan pahan pään mukaan ja sen ne on sitten näköisiäkin ;(

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)