perjantai 14. maaliskuuta 2014

Lomapuuhailua

Tämä lomaviikko on mennyt kyllä sukkelasti. Nyt ollaan jo perjantaissa, mutta onneksi olen saanut tehtyä edes jotain asioita, mitä minulla on ollut "listalla". 

Muutamia kaappeja olen tyhjentänyt ja vaatteita olen vienyt Pelastusarmeijalle. Ne on ollut niitä vaatteita, että "jos nuorimmainen tarvii vanhempien tyttöjen vanhoja vaatteita". Meidän nuorimmainen on kyllä niin selvä omasta mausta vaatteiden suhteen, että kaikkea ei hänkään huoli. Onneksi t-paidat ja osa huppareista on kelvannut.

Eilen vein yhdelle ystävälle myöhästyneen nimipäivälahjan. Ei me oikeasti mitään nimipäiviä vietetä, mutta halusin antaa ystävälle kokeeksi pari lankakerää, virkkuukoukun ja ohjelehtisen. Ja niinhän minä sitten opetin häntä virkkaamaan isoäidin neliötä. Katsotaan, miten innostuu.

Onhan minulla tällaista pientä keittiövarustustakin valmistunut.


Molemmat on perinteisiä eli Hanko-langasta tiskirätti helmineuleella ja jämälangoista, ehkä Nallea, Eeron patalappu, vähän pirteämmistä väreistä. 

Ja tänään otin leipomisen varman päälle ja leivoin Paholaisen kakun. Takuu hyvää ja kelpaa koko perheelle ja näytti kelpaavan ystävällekin.

Mukavaa viikonlopun alkua kaikille :)

4 kommenttia:

Kiitos kommentistasi :)