maanantai 21. huhtikuuta 2014

Koukkuun jäin

Minulla on edelleen tarkoitus saada nykyisiä lankoja vähemmälle ja kokeilin uutta patalappu ohjetta. Tykästyin sellaiseen kuin Himppu mummun patalappu -malliin. Yhden ohjeen löysin Heidin Aherruksista. Ja täytyy myöntää, että en meinannut aluksi ymmärtää ohjeen jujua, vaikka kuva kuvalta seurasin. Sitten yksinkertaisesti jätin ohjeen seuraamisen ja virkkasin miltä tuntui ja niinhän se rupesi sujumaan.


Ja koukkuun jäin heti kerrasta. Tämä malli oli kyllä niin ihanaa virkattavaa, että uskon näitä tulevan myöhemmin lisää. Lankana tässä on seiska veikkaa ja "onneksi" sopivat jämät kävi jo vähiin, niin piti jättää näiden teko näihin kolmeen. Katsotaan sitten, kun tulee ostettua uusia lankoja...

Pääsiäinen on nyt vietetty, vanhin tytär lähti jo kohti opiskelukaupunkia ja huomenna olisi töihin meno.

Nyt on pari päivää ollut niin ihanaa auringonpaistetta, että olen kuivattanut ulkona pyykkiä ja tänään saatiin suurin osa pihamaasta haravoitua. Aika hyvältä rupeaa näyttämään.

Mukavaa alkavaa arkista aherrusta kaikille :)


6 kommenttia:

 1. Olen joskus tehnyt samalla mallilla ja jäin myös koukkuun :)

  VastaaPoista
 2. Olen aina ihaillut Himppu mummun patalappuja. Nämäkin ovat kauniit:) Kokeilin kerran tehdä tuota mutten ymmärtänyt ohjetta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin katsoin kuva kuvalta tuota ohjetta aluksi ja kun vähän aikaa tein, niin ymmärsin miten se meni. Ja muistaakseni tuohon ohjeeseen pitäisi lisätä, että reunaan tulee aina yhden kerran lisää pylväitä, kun työ levenee.

   Poista
 3. No niin.... noin siinä käy.... koukkuun jää :)
  Kauniita lappusia :)

  VastaaPoista
 4. Minulle kävi samoin: en ymmärtänyt ohjetta. Pitää vaan tyytyä ihailemaan toisten tekemiä.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)