keskiviikko 7. toukokuuta 2014

Kukkasia

Maanantaina aloitin ikkunanpesu-urakan uudella Kärcherilläni ja täytyy sanoa, että olihan se paljon joutuisampaa kuin perinteisellä menetelmällä. Likavedet meni suoraan laitteen säiliöön, eikä tarvinnut pyyhkiä ylimääräisiä vesiä rätillä. Oikein mukava ennen aikainen äitienpäivälahja :) 
Sain pestyä myös kodinhoitohuoneen kapean pikkuikkunan ja samalla laitoin vanhan virkatun verhon pesuun, kun se oli todella pölyinen. Mietin siinä sitten, että mitähän laittaisin sen tilalle, kun muistin virkkaamani kukkaset.


Nämä on virkattu Miamista ja tarkoitus oli tehdä näistä yhteen oven ikkunaan oikea verho... mutta kun olin aikani näitä virkkaillut, niin innostus katosi.


Näitä oli kuitenkin tarpeeksi tähän pieneen ikkunaan, joten ompelin kukat yhteen ja sain sopivan verhon. Muutama kukka jäi jopa ylikin odottelemaan uutta inspiraatiota.

Maanantaina leivoin pitkästä aikaa mutakakun, ja tänään siitä meni viimeiset palat eli täytyy varmaan keksiä jotain muuta hyvää leivottavaa. Sain myös aloitettua kirjan, joka minulla oli tarkoitus lukea jo talvilomalla, mutta eikö se mene niin, että parempi myöhään kuin ei milloinkaan.... Kovasti olen myös katsonut suolaisten leivonnaisten ohjeita ja varmaan jotain tulee leivottuakin. Onhan näin lomalla aikaa... ja se aikomani siivous saa odottaa :)

Aurinkoisia päiviä kaikille toivottaa lomalainen :)

8 kommenttia:

 1. Kaunis kukkaverho. Tuollainen pesuri on varmasti kätevä, jospa joskus saisin tuollaisen:)

  VastaaPoista
 2. Ihana idea! Kaunis :) Mieheni ehdotti pesuria, mutta kieltäydyin :) Sanoin pesäväni edelleen ihan vanhalla menetelmällä :)

  VastaaPoista
 3. Tulipa siitä kaunis verho! Ja kyllä leivonta aina siivouksen voittaa ;)

  VastaaPoista
 4. Ihana lahja ja kun itse ostaa saa sellaisen kuin haluaa. Ja mikä parasta tulee käyttöön.
  Voi kun kaunis tuo kukkapötkö, ikkunassa ♥

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)