torstai 10. heinäkuuta 2014

Kesäkassi

Kävinpä ajan kanssa sitten katselemassa niitä alelankoja Prismassa ja ostin Novitan Tuubia. Mielessäni oli jonkinlainen kesäkassi ja vastoin omia mieltymyksiäni ostin vaaleaa kudetta eli ei ollenkaan minun väristä. 


Tähän laukkuun kului kaksi kerää Tuubia eli noin kilon verran. Kassin malli on omasta päästä ja muokkautui virkatessa. Halusin oikein ison kassin ja jos tämä kelpaa keskimmäiselle tyttärelleni, niin hyvä niin. Voi vain olla, että koristeena oleva kukka on liikaa.


Kyllähän tälle laukulle käyttöä löytyy. Kesällä mahtuu uimakamppeet helpostikin mukaan ja voihan tätä käyttää ostoskassinakin. On sen verran tukevaa tekoa.


Vanhin tyttäreni suostui kuvattavaksi ja hyvin pysyi laukku olallakin. Ja hoksasin tuossa kuvassa, että tyttö roikottaa vanhoja villasukkia käsissään. Oli nimittäin olleet jalassa näin hellekelillä, mutta eihän niitä voi valokuvassa jalassa pitää :)

Tänään talletin kesän pakkaseen eli mansikoita ollaan maisteltu ja laitettu rasioihin. Lämmintä on nyt riittänyt ja vielä pitäisi viikko olla töissä ennen kolmen viikon kesälomaa. 

Aurinkoisia päiviä toivotellen kaikille :)

10 kommenttia:

 1. Hieno kassi. Onneksi kuvautit myös olalla, en arvannut noin reilun kokoiseksi ekasta kuvasta. Mahtuu nyt hyvin kamppeet mukaan.

  VastaaPoista
 2. Upea kassi, johon mahtuu kyllä kaikki tarvittava.
  Hauska tuo, "eihän villasukkia voi pitää jalassa kun kuvataan" :)) mutta kädessä voi:))))

  VastaaPoista
 3. Voi kun kiva ja tukeva.
  Tuollainen iso kassi pitäisikin tehdä.
  Mukavaa viikonloppua Virpi ♥

  VastaaPoista
 4. Hyvän näköinen kassi ja kokoa on kuvasta päätellen riittävästi vaikka mihin.

  VastaaPoista
 5. Onpas kiva kassi. Iso, tilava ja tukevan oloinen. Tämmöinen pitää laittaa "tekemättömien töiden" -listalle.

  VastaaPoista
 6. Soma ja kauniin mallinen kassi keikkuu neitokaisen olkapäällä:)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)