sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Messuilua

Takana on raskas työviikko ja mietin jo vähän aikaa, että jaksanko lähteä Oulun Kädentaitomessuille, mutta onneksi lähdin. Vaikka olin jo heti aamusta liikkeellä, niin oli moni muukin. Jouduin jonon jatkoksi ennen kuin pääsin sisälle, mutta jono veti hyvin eikä mennyt kauankaan aikaa kun jo olin sisällä ihastelemassa kaikkea käsitöihin liittyvää. 

Paljon oli samaa mitä viime kerralla ja jopa samoilla paikoilla, mutta kyllä siellä jotain uuttakin tuli vastaan. Ja aikalailla samalla linjalla taisi minulla ostoksetkin mennä, vai miltä tämä näyttää:


Eli lankaa, lankaa ja lankaa. Dropsin Delight, Maijaa ja puuvillaa, kukkaron kehystä ja ihan uutena minulle kuumaliimapistooli. Oikein odotan, että pääsen käyttämään sitä. 
Niin, ja ostinhan vielä jotain pientä, jotka on lahjaksi menossa eli jääköön salaisuudeksi. Kaiken kaikkiaan oikein mukava sunnuntai aamupäivä :)

Mukavaa viikon alkua kaikille :)

5 kommenttia:

 1. Oli kiva nähdä pikaisesti, minä vaan en jaksanut kauheasti jutustella ihmisten kanssa, vaikka tuttuja näkyikin. :) Kivoja ostoksia olet tehnyt! Minulla meni ihan iltapäivään, ennen kuin pääsin kotiin, kävin messuilla syömässäkin ja sitten vielä marketissa kotimatkalla.

  VastaaPoista
 2. Kyllä, mukavat messut olivat!

  VastaaPoista
 3. Lankaahan pitää aina ostaa;) Ei muuta kuin puikot kilkattamaan.

  VastaaPoista
 4. Maijassa onkin upea syksyn kltainen sävy!
  Käsityömessuilla on kivaa aina välillä käväistä.
  Sny #47

  VastaaPoista
 5. Messuiltua tuli ja rahaakin sai poltettua kiitettävästi kuten aina :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)