torstai 20. marraskuuta 2014

Sydämen asialla

Halusin virkata keskimmäiselle tyttärelle pienen jouluisen liinan ja malliksi valikoitui sydänliina, jonka malli löytyi Kauneimmat Joulun käsityöt 2010 -lehdestä.


Lankana on Kotiväki ja liinan koko on 36 x 42 senttiä. Kotiväki on sen verran paksumpaa lankaa, että aika nopeasti tuli valmista. Ja taas kerran totesin, että olisi kiva virkata jouluksi jotain isompaa, mutta pitäisi vain aloittaa se työ tarpeeksi ajoissa eli heti joulun jälkeen :)

Aikaisemmin sain askarreltua tai väkerreltyä jonkinlaisen ovikoristeen. 


Tähän käytin oksanpätkiä, rautalankaa, punaisia ja vihreitä puuhelmiä ja "marjanoksia". Tämä meni etuovelle koristeeksi.

Ensi viikonloppuna vietetään vanhimman tyttären syntymäpäivää ja pitäisi vielä leipoa jotain. Kakun lisäksi taidan paistaa perinteisesti ensimmäiset joulutortut tälle "joulua". 

Mukavaa tulevaa viikonloppua kaikille :)

8 kommenttia:

 1. Kaunis jouluinen sydänliina ja upea erilainen ovikoriste, yksinketainen ja todella kaunis.

  VastaaPoista
 2. Joka päivä katselen telkkarista sydämen asialla. Ja tämä sydän onkin todella nätti. Samoin tuo seinäkoriste ♥

  VastaaPoista
 3. Kaunis liina ja hieno koriste. Tykkään kulmikkaista muodoista erityisesti niin sopii silmääni jo sen puolesta erityisen hyvin.
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Liina on tosi nätti ja ovikoriste hieno.

  VastaaPoista
 5. Kaunis liina! Meillä päästään leipomaan ja syömään ensimmäiset joulutortut jo tänään, kun juhlitaan toiseksi vanhimman tyttären synttäreitä :)

  VastaaPoista
 6. Sydämen asialla on yksi lempiohjelmistani:) Kaunis jouluinen liina ja hieno ovikoriste.

  VastaaPoista
 7. Kiitos kommenteista.
  Ajattelinkin, että kiinnittääkö kukaan huomiota otsikkoon. Tuota sarjaa tuli kyllä ahkerasti seurattua silloin, kun se tuli viiden aikoihin ja varmaan kaikki jaksot tuli katsottua :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)