sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Jemmasukat

Olen nyt päättänyt olla ostamatta lankoja, kun niitä tuntuu olevan vähän joka nurkassa ja komerossa. Niinpä osallistun lankapaastoon , mikä vain vahvistaa varastossa olevien lankojen käyttöä. Lankapaastoon voi vielä ilmoittautua tänään ilta kuuteen asti. 

Osallistuin viime syksyn sny-kierrokseen ja sieltä sain myös paljon ihania lankoja, joista on vielä osa käyttämättä. Yhden sny-kierroksen lankakerän sain melkein käytettyä näihin sukkiin.
 Lankana on seiska veikka raitaa ja oikein ihanat väriyhdistelmät. Raidatkin sain mätsäämään just, eikä tarvinnut ottaa kuin pieni pätkä lankaa pois välistä. Ja kuten kuvasta näkyy, niin vähän isot omaan jalkaani.


Mallina on kerrosrivinousu ja oli tosi kiva tehdä. Olin aikaisemmin jo ajatellut, että malli sopii liukuvärjättyyn, mutta näyttää sopivan myös raidalliseenkin lankaan. 


Nämä on kokoa 39 ja silmukoita laitoin 56. Ja nämä sukat menevät odottamaan aikaa, jolloin nuorimmainen on uusien sukkien tarpeessa. 

Täällä on nyt ollut oikein ihania aurinkoisia päiviä, joista minäkin sain nauttia arkivapailla ollessa. Tänäänkin aurinko paistaa, mutta minä menen ahertamaan päiväksi töihin.

Mukavaa sunnuntaita kaikille :)

9 kommenttia:

 1. Tuo Lankapaasto se ois kyllä just eikä melkein. Mutta, mutta.... Ei uskalla, ei pysty, ei kykene. Ei sillä etteikö lankaa olisi mistä neuloa, ostaa ei tarvitsisi koko loppuelämäni aikana, mutta kun lähikaupassa on ihania lankoja ja tuttu lankamyyjä niitä lisää hankkimassa ja neulekahvilassa uutta ideaa pukkaa joka viikko niin mites pysyt langanostolakossa? Ei mitenkään, luulen.
  Kauniin väriset sukat olet neulonut. Vähän ton väristä 7-veikkaa minunki korissani lojuu yksi kerä. Sukiksi ehkä muotoutuu sekin.

  VastaaPoista
 2. Kauniit sukat. Lankapaastoon en uskalla osallistua. Kummasti aina kun olen päättänyt,ettei saa yhtään lankaa ostaa,niin sitä tulee ikkunoista ja ovista sisälle ja lankavaraston koko kasvaa useammalla kilolla ;)

  VastaaPoista
 3. En meinannu uskaltaa mukaan, mutta viime hetkellä rohkaisin mieleni!
  Tiukkaa tulee tekemään, mutta periksi en anna. On tuota kertyny jo liikaakin tuhottavaksi.
  Tsemppiä!

  VastaaPoista
 4. Upeat sukat! Lankapaasto tekisi kyllä minullekin hyvää:) En uskaltanut lähteä siihen mukaan, kun on tuo Sny-kierroskin...

  VastaaPoista
 5. Tosi hienot sukat, tuo nostosilmukka antaa niin kivan säväyksen.

  VastaaPoista
 6. Lankapaasto tulisi minullekin kyllä tarpeeseen, mutta kun on jo langanostosuunnitelmia...
  Ihanan aurinkoisia kuvia kauniista sukista!

  VastaaPoista
 7. Pirteät sukat. en muistakaan tuollaista väriyhdistelmää 7 veljestä langassa.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)