keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

Levottomat perussukat

Sain viime syksyn sny-kierrokselta pari kerää Regian Jazz Color -lankaa. Muistaakseni en ole aikaisemmin käyttänyt kyseistä lankaa ja koska se on ohkasempaa kuin perinteisesti käyttämäni seiska veikka, niin lanka joutui odottelemaan käyttöä vähän aikaa. 

Nyt olikin hyvä aika ottaa lanka käyttöön, koska osallistun Lankapaastoon, ja tarkoitus on käyttää omat varastot vähiin ja olla ostamatta uusia lankoja. 


Neuloin ihan perussukat, mutta tein nurin-oikeaa myös tuohon sukan päälle, ja sen vuoksi sukat tuntuu oikein hyvältä jalassa. Mutta toisaalta tuon nurin-oikean vuoksi sukat on todella levottoman väriset. Lankaahan jäi vielä ja ajattelin, että seuraavalla kerralla voisin ottaa tämän kaveriksi vaikka Fabelin yksiväristä lankaa, niin voisi jälki vähän rauhoittua.Silmukoita oli yhteensä 64 ja neuloin 2,5 puikoilla ja lanka oli tosi mukavaa neuloa, tykkäsin kyllä.  Nämä sukat on taas menossa nuorimmaiselle ja kuten kuvasta näkyy, niin on vähän reilut mun omaan jalkaan.

Nämä oli hyvä lisä kuopukselle, kun hän näyttää vielä pitävän paksuja villasukkia kengissään, vaikka kevät jo kurkistelee pienten lumipenkkojen takaa.

Nyt minulla on pitempi vapaa takana ja yhdeksän päivän työputki edessä. Ja vielä herkkulakkokin päällä. Mukavaa loppuviikkoa kaikille :)

7 kommenttia:

 1. Kivat värit ja saahan sukat vähän levottomat ollakin :)

  VastaaPoista
 2. Oi miten somat sukat, eikä mitkään levottomat. Tykkään just tuollaisista kirjavista :)

  VastaaPoista
 3. Onhan ne hieman levottomat, mutta värit on tosi kivat!

  VastaaPoista
 4. Kauniit sukat. Eikä levottomuus haittaa yhtään, sukkien kuuluukin olla värikkäitä.

  VastaaPoista
 5. Oikein kivan näköiset. Ei yhtään liian levottoman näköiset, vaaleat sävyt rauhoittaa kummasti. Tsemppiä työpäiviin.

  VastaaPoista
 6. Nätit sukat, hauska tuo levottomat sana sukkien yhteydessä.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)