lauantai 23. toukokuuta 2015

Pikkusia sukkasia

Tässä yhtenä päivänä juttelin työkaverin kanssa tauolla ollessa ja hän totesi, että heidän lapsilla ei ollut viime talvena ollenkaan villasukkia. Heillä on useampi alle kouluikäinen lapsi ja minä tietenkin kauhistelin, että miten on niin päässyt käymään, ettei ole villasukkia. Minähän sitten tietysti kyselin lasten jalan kokoa ja olin innoissani, kun pääsin neulomaan pitkästä aikaa pieniä sukkia.

Olen vielä lankapaastossa ja hyvin se on pitänyt. Niinpä nytkin pengoin lankavarastoani ja sieltähän löytyi lasten sukkiin hyvin sopivaa Novitan Woolia. Ensimmäiset sukat ehtivät jo lähteä matkaan ennen kuin muistin ottaa kuvaa ja ne oli ihan perus raitasukat pojalle, kokoa 26. Ja hyvin oli sukat kelvanneet, oli olleet yönkin jalassa.
Tässä on sitten myös Novitan Woolia tytöille, ihan perussukat kokoa 26 ja 23. Nämä sukat on kaikki tehtyä aikalailla sopiviksi, että voivat pitää niitä nyt tarvittaessa. 

Teen vielä kaikille isommatkin villasukat, että voivat käyttää sitten tulevana syksynä ja talvellakin. Tarkoituksena on niihinkin käyttää Novitan Woolia ja ehkä Nallea. Ja täytyy myöntää, että on ollut ihana tehdä näin pieniä sukkia, kun oman perheen jalat on jo kaikki aikasen kokoisia.

Mulla alkoi nyt viikon kesäloma ja kaikenlaista puuhaa on ajateltuna loman ajaksi. Saa nähdä mitä kaikkea saa toteutettua. Loppuviikosta on ainakin tarkoitus olla apuna, kun ystävän tytär pääsee ylioppilaaksi eli on juhliakin tiedossa.

Loma alkoi sateen merkeissä, mutta sehän ei näin lomalla haittaa mitään. Mukavaa viikonloppua kaikille :)

4 kommenttia:

  1. Suloisia sukkia. Pienten sukkien neulominen on minunkin mielestäni kivaa.

    VastaaPoista
  2. Söpöjä pieniä sukkia:)Tuollaisia pikkusukkia on kiva neuloa, harmi kun itsellä ei ole enää noin pieni jalkaisia;) Hauskaa lomaa sinulle!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)