maanantai 26. lokakuuta 2015

Miesten perussukat

Viime viikolla sain valmiiksi miesten perussukat seiska veikasta. Lanka löytyi omasta loppumattomasta varastosta, enkä kyllä muista mitä varten olen tuota väriä alunperin ostanut. Ehkä just tätä varten.Sukkien koko on 43 ja nämä menevät pukin konttiin. Kuvauspäivänä satoi vettä ja niinpä laitoinkin sukat roikkumaan kuivaustelineeseen. Viikonloppukin oli aika kosteaa, mutta tälle viikolle on luvattu muutamaa lämpöastetta jopa päiväsaikaan.

Niinhän se on, että jouluun on enää kaksi kuukautta aikaa ja tällaisessa vaiheessa on mun ristipistotyö:


Tästä on tulossa kaitaliina eli en ole vielä puolessa välissäkään tätä työtä. Ja niin kuin tätä alottaessani totesin en tiedä mille joululle tämä valmistuu. Mutta mukavaa hommaa tämä pistely silti on.

Viimeksi tein nuorimmaiselle nämä lapaset ja joku päivä sitten tyttö tuli kotiin kaverin luota ja ilmoitti, että kaverin koira oli vähän leikkinyt lapasilla. Ja niinhän se toinen lapanen oli purtu sen verran reikäseksi, että ei siitä enää ehjää saanut. Ei muuta kuin uutta alulle.

Oikein mukavaa lokakuun viimeistä viikkoa kaikille :)

4 kommenttia:

  1. Perussukat ovat niitä parhaita! Liinasta tulee hieno valmistuttuaan jonain jouluna.

    VastaaPoista
  2. Perussukkaa tarvitaan aina. Kauniilta liina näyttää, kyllä se vielä joksikin jouluksi valmistuu:) Ristipistoilu on kivaa, mutta hidasta puuhaa.

    VastaaPoista
  3. Eiköhän se joulu tule ensi vuonnakin, ja jos se liina valmistuisi vaikka siihen mennessä.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)