keskiviikko 6. tammikuuta 2016

Räsyraitaa

Ostin viime vuoden puolella Nalle Kukkaketoa ihan perussukkia varten. Halusin kuitenkin jotain muutakin väriä mukaan ja löysin punasävyisen Maija-kerän, jonka olen saanut joltain sny-kierrokselta. 


Neuloin kolmosen puikoilla ja tein kaksi kerrosta punaista Maijaa ja neljä kerrosta Nallea. Tosin kantapäät tein pelkällä Nallella. Tykästyin tähän väriyhdistelmään ja vähän jäi harmittamaan, kun tein näistä 38 kokoa, kun oma jalkani on vähän pienempi.


Mutta tosiasiahan on, että itse en tarvi tällä hetkellä sukkia ja tämä jalan koko on lähipiirissä monellakin. Eli nämä menee odottamaan tarvitsijaansa.

Tänään meiltä lähti viimeisetkin joulun merkit pois mukaan lukien joulukuusi. Ja kyllähän se paluu normaaliin arkeen on paikallaan, kun lapsillakin alkaa taas koulu. Mutta onhan meillä ainakin tuo nuoriso osannut levätä ja lojua sängyssä puolille päivin, mutta jaksavathan sitten taas käydä koulua. 

Meillä on tänään mittari näyttänyt -30 astetta ja täytyy myöntää, että en ole ulkona käynyt. Jos tässä seuraavaksi jatkaisi huivin tekoa. Mukavia pakkaspäiviä kaikille :)


8 kommenttia:

 1. Ihanat sukat, nuo punaset raidat antaa mukavan lisän kukkaketoon.
  En ole miekään ulkona käynyt, nyt on mukava vaan neuloa sohvan nurkassa.

  VastaaPoista
 2. Kauniit sukat ja kukat tulevat minullekin näistä mieleen. Meillä kuusi saa vielä olla viikonloppuun ainakin. Ulko-oven joulukoristeen poistan ja vaihdan toiseen. Ei sitä kulkusia enää ovessa tarvita!

  VastaaPoista
 3. Nätti raidoitus sukissa. Tykkään!!
  Täällä myös pakkanen huippulukemissa.

  VastaaPoista
 4. Todella nätit sukat; raidoitus on tosi onnistunut.

  VastaaPoista
 5. Kuka hullu ulos nokkansa pistäisi, kun pakkanen huitelee kolmessakympissä. Lisää sukkia pitää tehdä!

  VastaaPoista
 6. Ihanat sukat! Meillä oli vain -28 astetta ja uskaltauduin kymmeneksi minuutiksi jäälle kävelemään, sitten päätin että on kyllä sittenkin ihan liian kylmä ulkoilla :) Nenä oli ehtinyt punastua totaalisesti kun pääsin sisään..

  VastaaPoista
 7. Hienosti sopivat nuo langat yhteen! Nyt luulisi jollakulla olevan tarvetta villasukille, kun pakkanen paukkuu.

  VastaaPoista
 8. Kauniit sukat. Minullakin jemmassa tuota Nalle kukka-lankaa. Kiitos vinkistä, Maijaakin löytyy!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)