tiistai 23. helmikuuta 2016

Uudet unisukat

Vanhin tyttäreni käyttää varmaan eniten unisukkia meidän perheessä tai hänellä ne on enemmänkin olosukat. En voi oikein muuten kuvitella miten hän on saanut jo joululahjasukat rikki. Tosin tein ne Nalle-langasta ja en ollut oikein itsekään varma sen kestävyydestä. Mutta kun se tuli unisukkiin, niin ajattelin että kyllä se menee ja on vähän pehmeämpääkin. Mutta eipä kestänyt. Harmi, etten saanut otettua kuvia niistä vanhoista sukista, kun niissä oli todellakin kaksi isoa reikää pohjassa. Eipä se äidin auttanut kuin ruveta uusia tekemään ja mikäpä sen mieluisampaa kuin tehdä tarpeeseen :)

Tällä kertaa otin valkoista seiska veikkaa, mikä varmasti kestää unisukissakin.


Halusin jotain pientä jujua sukkiin ja sen sain valepalmikosta. Ylös tein muutaman kerroksen normaali nurinoikeaa ja sen jälkeen varsi valepalmikkoa.


Ja eteen vielä jatkoin valepalmikkoa. Koko on noin 38 ja aika napakat näistä tuli, mutta kyllähän tuo palmikko joustaa hyvin. Nopeasti kävin ulkona nappasemassa kuvat sukista, kun tytär otti ne heti käyttöönsä. Hyvä kun ehdin langat päätellä. Ja näihin sukkiin kului lankaa yhteensä 98 grammaa.

Tällekin päivää on jo lumityöt tehty ja nyt aurinko tuntuu mukavasti paistavan, kun pitäisi kohta lähteä töihin.
Oikein mukavaa ja aurinkoista viikkoa kaikille :)4 kommenttia:

  1. Kauniit sukat! Harmi ettei nallesukat kestäneet, mutta voihan/saa uusia neuloa:D

    VastaaPoista
  2. Ihanat unisukat, nuo jalassa näet varmasti lempeitä unia

    VastaaPoista
  3. Kauniit! Valkoinen on kyllä aina kaunis väri neuleissa.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)