sunnuntai 19. kesäkuuta 2016

Pientä tuunausta

Keskimmäisellä tyttärelläni oli hyvät mustat farkut. Niissä oli vain sellainen ongelma, että niissä oli reikä väärässä paikassa, ja se oli hankalasti paikattavissa. Niinpä ajattelin lyhentää ne sortseiksi. Harvemmin käytän ompelukonetta, mutta ajattelin ettei näissä voi hävitäkään. 


Ompelin lahkeitten reunat ompelukoneella ensin ja sitten käsin tein pykäpistoja reunaan. Piti ihan googlettaa, että mitä nuo pistot on nimeltään, kun muistaa vaan että noin ne ehkä menee, mutta ei hajuakaan nimestä.


Sitten vähän sekaisin kaikenlaista virkkuuta reunaan ja niin niihin sain sitten pitsireunuksen. Lankana oli Diamond Cotton 8/4.


Ja kun kokeilin vielä näitä omaan jalkaa, niin tiesin ettei työ mennyt hukkaan. Jos tytär ei näistä tykkäisi, niin voisin pitää ne itse. Mutta kyllä tuntui tytärkin kelpuuttavan nämä.


Näissä tunnelmissa meni eilisilta ja vähän samoilla mielin näyttää tämä sunnuntaikin menevän.


Välillä pilvessä ja välillä sataa vettä ja välillä voi vähän aurinkokin pilkistää.

Näissä merkeissä odotellaan juhannusviikkoa. Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille :)

7 kommenttia:

 1. Ompa hyvän näköiset sortsit, hieno idea virkata pitsi lahkeisiin.
  Upeat kuunliljat lampun ympärillä

  VastaaPoista
 2. Oikein kivat sortsit! Hieno pitsireunus. Kiitos linkistä blogiisi, liityn mielelläni lukijaksesi. :) Tervetuloa uudelleen myös aarreaukustille :)

  VastaaPoista
 3. Tulipas kivat shortsit!
  Katselin minäkin, että tosi upeat kuunliljat!

  VastaaPoista
 4. Onpas sulla komeat kuunliljat! Talvi vei meiltä melkein kaikki ;(

  VastaaPoista
 5. Kiva kun joskus eksyy uusiakin lukijoita blogiini. Selasin sun tekemisiä muutamalta kuukaudelta. Kivalta näyttää nuo sortsin lahkeet.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)