sunnuntai 24. heinäkuuta 2016

Kosken kuohuvaa

Tänä kesänä en voi lomalla retestellä, kun sitä on peräti kaksi viikkoa ja ne on elo-syyskuussa. Pitää kuitenkin yrittää vähän ottaa irti arjesta mahdollisuuksien mukaan ja lauantaina onnistuttiin aika hienosti. Tässä lähellä on niinkin hieno paikka kuin Koitelinkoski ja meillä se oli vielä kokonaan käymättä.


Maisemat oli todella upeat ja alue muutenkin hyvin hoidettu. Nuotiopaikkoja oli monia ja kallioillekin pääsi kiipeilemään, jos halusi.


Ja varoituksista huolimatta veden äärellä voi käydä näinkin. Nuorimmainen lipesi, onneksi matalaan veteen, ja kasteli jalat nilkkoja myöten. Ilma oli kuitenkin lämmin eikä jalkojen kastuminen haitannut sen kummemmin päiväämme.


Makkaran paiston jälkeen ihailimme vielä maisemia ja oli siellä pieni puotikin, mistä sai ostettua jäätelöä.


Ja sitä olikin mukava nauttia rannalla istuen ja kosken kohinaa kuunnellen. 

Mukavaa heinäkuun loppua kaikille, nautitaan Suomen ihanasta luonnosta parhaimmillaan :)

6 kommenttia:

 1. Koitelinkoski on ihana paikka! :) Minä kävin siellä ihailemassa auringonlaskua toissaperjantai-iltana. Romanttista... :) Ja kyllä minäkin luiskahdin kallioilla, mutta onneksi oli vahva käsi vieressä tukemassa. :)

  VastaaPoista
 2. Monesti ne parhaat paikat voivat löytyä ihan läheltä.

  VastaaPoista
 3. Tutustuminen omaan kotimaahan on mielekästä ja mukavaa.. teillä näyttää olleen ihana reissu. Onneksi neitokaiselle ei käynnyt huonosti♥

  VastaaPoista
 4. Kävit sitten mun työpaikalla ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiettävästi ei kuitenkaan nähty, vai olitko lomalla?
   Mutta varmaan käyn joskus toistekin :)

   Poista

Kiitos kommentistasi :)