maanantai 14. marraskuuta 2016

Risukoriste

Tässä syksyn aikana innostuin kokeilemaan risuista koristeita ja sain aikaiseksi toisenkin ovikoristeen, tällä kertaa meille itselle. Aika perinteinen malli eli sydämen muotoinen tästä tuli.


Tätä oli kiva tehdä, mutta hankala oli saada se pysymään "suorassa", ettei ylä- tai alaosa venksottanut eteen tai taakse. Mieheltä löytyi sitten paksumpaa rautalankaa, mikä laitettiin tuohon keskelle läpi yläosasta alaosaan, niin nyt se pysyy niin kuin pitääkin.

Syksyisillä Kädentaitomessuilla oli myynnissä todella hienoja ja erimuotoisia risukoristeita, mutta kun yritin etsiä netistä malleja niin eipä niitä löytynyt. Jos jollakin on tiedossa eri risukoristemalleja, niin voisi linkata kommenttiin. Olisi kiva yrittää tehdä muunlaisiakin.

Eilen vietettiin Isänpäivää ja mulla se meni työnmerkeissä. Töiden jälkeen pääsin vähän tunnelmoimaan, kun laitoin ulos lyhtyjä palamaan ja eilen laitettiin ulko/jouluvalotkin loistamaan.Tänään on oikein talvinen tunnelma ulkona, loppuviikosta on luvassa nollakeliä. Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille :)

4 kommenttia:

 1. Ovikoriste on oikein nätti :) Näin pimeällä ulkovalot ovat aivan huippua.

  VastaaPoista
 2. Todella kaunis kranssi, risuista saa ihania koristeita:)

  VastaaPoista
 3. Ootko katsonut jo tämän: http://risusydan.blogspot.fi/?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kävin näitäkin katsomassa ja kivoja ideoita oli. Vielä kuitenkin kaipaan niitä malleja, joita oli siellä messuilla. Yritin messuluettelostakin katsoa yritykset läpi, mutta vissiin niillä firmoilla ei ollut nettisivuja.

   Poista

Kiitos kommentistasi :)