perjantai 16. kesäkuuta 2017

Alkukesän juhlintaa

Pari viikkoa sitten meillä oli viikonloppu yhtä juhlintaa. Ensin käytiin perjantaina keskimmäisen tyttäremme koululla päätösjuhlassa.Tyttäremme piti myös siellä puheen toisen opiskelukaverin kanssa ja sehän vähän jänskätti, mutta kaikki meni hyvin. Kemissä oli silloin todella kylmä ja ehkä sieltä sitten sainkin mukaani kunnon flunssan.

Lauantaina kävimme parissakin ylioppilasjuhlissa ja toinen vielä eri paikkakunnalla eli kiirettä piisasi. Vielä kun piti silloin lauantaina valmistella loput tarjottavat sunnuntain juhliin, kun pidimme omat juhlat vasta sunnuntaina.
Siellä meillä oli tarjottavana kinkkuvoileipäkakkua, mansikkatäytekakkua ja mangojuustokakkua. 

Ja eihän meille tämä juhlinta tähän jää, vaan kuun vaihteessa vietetään nuorimmaisen rippijuhlia ja samana päivänä minun omia syntymäpäiväjuhlia.


Tästä kuvasta voi vähän päätellä tyttäremme valitseman teemavärin rippijuhliinsa :)

Mukavaa ja aurinkoista kesäkuun jatkoa kaikille :)

6 kommenttia:

 1. Teillä onkin paljon juhlittavaa. Onnea valmistuneelle jälkikäteen ja rippilapselle etukäteen ;)

  VastaaPoista
 2. Joskus juhlat saattavat "kasaantua" ja sitten meneekin pitkä aika ilman juhlia. Meillä on ollut hiljainen aika jo jonkin aikaa, mutta eiköhän niitä taas ala tulla. Ihanan näköisiä leipomuksia, slurp.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se on, etukäteen pitää jo miettiä, että mitä juhlia on edessäpäin. Tämän jälkeen meilläkin taitaa tulla sellainen hiljaisempi ajanjakso :)

   Poista
 3. Te saattekin herkutella ihan hyvällä syyllä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, kunnon kesäherkuttelut. Ja onhan se mukava suunnitella ja leipoa kaikenlaisia herkkuja :)

   Poista

Kiitos kommentistasi :)