tiistai 12. maaliskuuta 2019

Esikoiselle myös

Tein aikaisemmin työkaverin tulevalle vauvalle pienen setin, mutta ajattelin sitten että pitäähän tulevalle isoveljelle olla myös jotain. Niinpä kaivelin lankavarastosta Novitan Woolia ja tein villasukat kokoa 26.




Ensin yritin etsiä jotain valmista kuviota, mutta sitten tein tuollaisen pallorivin varren koristukseksi. Eilen sain nämä valmiiksi ja tänään onkin työkaverin viimeinen työpäivä ennen äitiyslomaa.

Minäkin sain yllätykseksi tulppaanikimpun naistenpäivänä ja rasian Geisha-suklaata. Suklaasta ei enää ole kuvaksi asti, mutta tulppaanit on komeasti kukassa.




Keskimmäinen tytär oli viime viikolla käymässä meillä, kun vietti talvilomaa. Mukanaan hällä oli Maisa-kissa, joka on nyt korvan takia joutunut käymään eläinlääkärillä ja joutuu nyt käyttämään oikein epämukavaa "tötteröä" kaulassaan. Tytön ja hänen poikakaverinsa oma koira, Fredi, on nyt vuoden vanha ja haluaisi kovasti koko ajan leikkiä Maisan kanssa, mikä tietysti on nyt mahdotonta, kun pitää korvaa varoa. Niinpä Maisa jäi nyt meille hoitoon siksi aikaa, että korva saadaan kuntoon, kun meidän Axu-vanhus antaa Maisan olla kutakuinkin rauhassa.



Onhan se Maisalle surkeeta, kun ei voi pestä itseään eikä rapsutella. Heti se onkin valmiina rapsuteltavaksi, kun sopiva tilaisuus tulee



ja kellahtaa heti selälleen siliteltäväksi ja rapsuteltavaksi. 

Tulevana sunnuntaina meidän olisi tarkoitus sitten viedä Maisa takaisin emännälleen, mutta meidän mielestä sillä ei olisi niinkään kiire. Tytär kyllä on eri mieltä asiasta :)

Viime päivinä meillä on satanut todella paljon lunta ja pikku hiljaa on tuntunut, että saisi jo lumentulo riittää. Tänä aamuna olikin sitten mittarissa -17 ja aamukävelyllä oli oikein ihana auringonpaiste. Ja nythän se aurinko jo lämmittääkin mukavasti.

Nauttikaahan ihanasta kevättalven auringosta nyt kun se paistaa :)

12 kommenttia:

  1. Voi Maisa reppanaa kaulureineen. Onneksi osaa nauttia kuitenkin silityksistä.
    Mukavasti huomioitu isompikin lapsonen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt Maisa on saanut kaulurin pois ja on kuin eri kissa. Nytkin piti hätyyttää sitä pois tästä näppäismistöltä, kun on mukana joka touhussa :)

      Poista
  2. Tötterö on katilla kaulassa. Muistahan rapsuttaa, että tötterö unohtuisi raukalta ;)

    VastaaPoista
  3. Söpöt sukat. Voi kisuluparkaa. kauluri ei ole kiva,mutta pakkohan se on olla,että korvat paranisi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Intsu :)
      Oli Maisalla hankala olla kun ei päässy pesemään itseään.

      Poista
  4. Toivottavasti Maisan korvavaiva alkaa olla jo ohi, kukapa tuollaisesta tykkäisi.
    Nätit sukat ja tuossa kiva setti vauvalle! Meidänkin sukuun syntyi tänään vauva, olen nyt monin-moninkertainen isoisotäti. :D

    VastaaPoista
  5. Maisa on nyt ollut muutaman päivän ilman kauluria ja on todellakin kuin eri kissa :) Onnittelut moninkertaiselle isoisotätille :)

    VastaaPoista
  6. Ihanat lahjat teit työkaverillesi vietäväksi. Kyllä nämä karvapallerot on varmasti mukavia hoidokkeja. Ja luinkin jo että Maisa on ollut jo ilman kauluria. Hyvä juttu kaikki hyvin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nila :)
      Maisa on nyt jo kotonaan, mutta lupasi tulla muulloinkin hoidettavaksi :)

      Poista
  7. Maisa taitaa parantua rapsutusten ihanuudesta.
    Poikesin etsimään neulemalleja, kun tuntuu, että jotain pitäisi tehdä, mutta ei tiedä, mitä.
    Täältä alkaa kyllä löytyä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Maisa kyllä osasi nauttia silittelystä ja rapsuttelusta :)

      Poista

Kiitos kommentistasi :)