lauantai 9. elokuuta 2014

Remppausta

Tämän kesäloman aikana luvattiin remontoida meidän nuorimmaisen tyttären huone. Ensin piti kuitenkin muuttaa keskimmäinen tytär opiskelukaupunkiin ja siinäkin oli jo aikalailla hommaa. Pariin otteeseen käytiin opiskelukaupungissa ennen kuin saatiin kaikki huonekalut kasattua ja paikoilleen, ja ostettua kaikki tarvittava.

Sitten päästiinkin nuorimmaisen huoneen kimppuun.


Nyt riitti dalmisten hyppely tämän huoneen seinillä. Olihan niitä katsottukin jo viisitoista vuotta, kun tämä esikoiselle laitettiin.

Nuorimmainen sai valita itse kuviotapetin ja me katsoimme sitten siihen sopivan neutraalimman tapetin. Ja nuori neitonen tykästyi ihanaan kukkatapettiin.


Ja muutenkin sininen oli tyttären haluamat värisävyt. Verhot saatiin keskimmäisen vanhoista verhoista, päiväpeite ja lampunvarjostin ostettiin uudet.


Koulupöytä on suhteellisen siisi näin aluksi, mutta sillä on paha tapa muuttua yleiseksi varastoksi pikku hiljaa. Ja voi sitä tavaran paljoutta, mikä tytön huoneesta lähti. Meillä oli banaanilaatikoita huusholli täynnä ja nyt ne rupeaa pikku hiljaa olemaan tyhjennetty. Osa lähtee Pelastusarmeijalle, osan vien päiväkotiin ja osa lähtee kaatopaikalle. Ja tietysti osa jää omaan säilöön, mitä en raaski laittaa pois. 

Loma on nyt loppumaisillaan ja remppa hyvällä mallilla. Nyt olisi vielä maanantai ja tiistai vapaata ennen kuin aloitan loman jälkeen työt. Tänään on yrittänyt vähän ukkostella, mutta ei ole ihan kohdalle sattunut, mutta onneksi on vettä satanut vähäsen.

Mukavaa viikonlopun jatkoa kaikille :)

3 kommenttia:

 1. Upea valinta tuo tapetti,. Nuo nuorten työpöydät on aina välillä kuin rahtilaivan kannet:)
  Mukavaa työrupeamaa.

  VastaaPoista
 2. Hieno huone! Meillä ollaan parhaillaan aloittamassa tyttären huoneen remontointia. Tarttis vaan saada tyhjennettyä huone ensin,mistä sitä tavaraa vaan riittääkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jo vain, meilläkin oli uskomaton määrä "roinaa", kun huone tyhjennettiin. Onneksi tyttö tajusi, ettei voi kaikkea säästää, ja nyt on laitettu pois suurin osa leluista.

   Poista

Kiitos kommentistasi :)